banner28
banner23
banner36

Kartepe’de Sundurma Çalışması

Kartepe Belediyesi, ortak kullanım alanları arasında yer alan noktalarda vatandaşların hava koşullarından etkilenmemesi için sundurma çalışmalarını ilçe genelinde yaygınlaştırdı.

Kartepe’de Sundurma Çalışması

Kartepe Belediyesi, ortak kullanım alanları arasında yer alan noktalarda vatandaşların hava koşullarından etkilenmemesi için sundurma çalışmalarını ilçe genelinde yaygınlaştırdı.

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:19
 Kartepe’de Sundurma Çalışması

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde muhtarlık ve Kar-Mek Kurs merkezi olarak hizmet veren yapı girişinde sundurma çalışması yaptı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarlık Binası ve KAR-MEK Kurs Merkezi’nin de yer aldığı yapının girişindeki 18 metrekarelik alanda sundurma çalışması yaptı. Sundurma çalışması ile muhtarlığa ve kursa gelen vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmeden giriş çıkış yapması sağlandı.

Nüfus bakımından Kartepe’nin büyük mahalleleri arasında yer aldıklarını hatırlatan Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Yücel Turak, “Genç ilçemizin yeni mahallesi Ertuğrul Gazi Mahallesi, Kartepe’nin aynası gibidir. Nüfusla orantılı mahallemizin irili ufaklı eksiklikleri de bulunmaktadır. Taleplerimizi ilettiğimiz başkanımız çözüm odaklı çalışması ile mahallemize gereken önemi vermektedir” dedi.

İşlevselliği ile önemli bir eksikliği gideren sundurma çalışması ihtiyaçlarının karşılandığı hem de muhtarlık binasının çehresinin değiştiğine dikkat çeken Turak, “Mahallemize yakışan bu sundurma yaşama dair bir kolaylık oldu. Görsel olarak de binamıza ayrı bir güzellik kattı. Kartepe’ye değer katan çalışmalarda bulunan başkanımız ve ekibi mahallemize de gereken özen ve önemi bu basit çalışma ile bir kez daha gösterdi. Hüseyin Başkanıma bir kez daha mahallemizde gerçekleştirdiği çalışmaları ve halkımıza yönelik sunduğu hizmetleri için teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 16.09.2015 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38