Kartepe’de Üzülmez Bereketi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye ve Ataşehir Mahalleleri’nde kendi iş yerlerini açan Kartepelilerin heyecanına ortak oldu

Kartepe’de Üzülmez Bereketi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye ve Ataşehir Mahalleleri’nde kendi iş yerlerini açan Kartepelilerin heyecanına ortak oldu

22 Eylül 2014 Pazartesi 13:08
Kartepe’de Üzülmez Bereketi
 Hayırlı olsun dilekleri eşliğinde iş yerlerinin açılış kurdelesini kesen Başkan Üzülmez, Kartepe’de ticaretin gelişmesine katkı veren işletmecileri tebrik etti.

TEPE PİZZA GRİLL 

Kartepeli Sadık Beşer’in oğlu Osman Beşer’in sahibi olduğu Tepe Pizza Grill, Maşukiye girişi Sapanca Yolu üzerinde bölge halkına hizmet vermeye başladı. Kartepe’de sosyal hayata ayrı bir renk katacak işletmenin açılışında Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, iş ve siyaset dünyasının renkli simalarından kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu. Zengin menüye sahip özellikle pizza çeşitleri ile damak tadına hitap edecek 100 metrekarelik işyeri açılışı, yapılan dualar ardından protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 

CAFE LİFE 

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’nin genç girişimcilerinden Hamza Koç’un, yeni iş yeri Cafe Life’nin açılışını Ataşehir Alış Veriş Merkezi’nde hayırlı olsun dilekleri eşliğinde hizmete açtı. Gençlere yönelik üçüncü işletmesini de başkanlığını da yaptığı Ataşehir AVM’de açan Hamza Koç’un iş yeri açılışı Kartepelileri biraraya geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kestiği Cafe Life, ızgara çeşitleri, sıcak ve soğuk içecek yanı sıra fast food üzerine saat 07.00 ile 23.00 arası 420 metrekarelik alanda 7 personeli ile bölge halkına hizmet verecek. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Yeni işyerlerine kavuşan Kartepeli hemşehrilerimizin mutluluğuna ortak olduk. Kartepe’de ticaretin gelişmesine katkı veren işletmecileri tebrik ederken esnaflarımıza hayırlı ve bereketli bol kazançlar dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 23.09.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38