banner28
banner23
banner36

KARTEPE’DEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKTI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Veteran Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kartepeli Abdulhamit Altun’u makamında misafir etti.  

KARTEPE’DEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKTI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Veteran Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kartepeli Abdulhamit Altun’u makamında misafir etti.  

07 Şubat 2020 Cuma 15:25
KARTEPE’DEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKTI

BAŞKAN KOCAMAN ŞAMPİYON ALTUN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Veteran Dünya Güreş Şampiyonasında 78 kiloda altın madalya kazanan Kartepeli Abdulhamit Altun’u makamında konuk etti. Şampiyon olduktan sonra elinde Türk Bayrağı ile salonda tur atan Hamit Altun verdiği asker selamı ile de aldığı altın madalyayı Mehmetçiğe hediye ettiğini gösterdi.

DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda final karşılaşmasında İranlı rakibini yenen Kartepeli Abdülhamit Altun dünya şampiyonu oldu. Altun ilk turda Gürcü, ikinci turda Rus, üçüncü turda Moğol rakiplerini yenerek finale adını yazdırmayı başardı. Hamit Altun İranlı rakibi karşısında iki puanı aynı anda aldığı için galip ilan edildi ve kilosunda dünya şampiyonu oldu.   

ŞAMPİYONLARIMIZIN SAYISI ARTACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü güreş branşının başarılı antrenörü ve sporcusu olan Kartepeli Abdülhamit Altun, Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’ı ziyaretinde çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güreş dalında görüş alış-verişinde bulunan Belediye Başkanı Kocaman “Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Veteran Dünya Güreş Şampiyonasında 78 kiloda altın madalya kazanan Abdulhamit Altun kardeşimizi, Al Bayrağımızı göklerde dalgalandırdığı için gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Spor branşlarımızın tesislerimizin sayısını ve kalitesini şampiyonlarımızın sayısını da arttırmak için gerekeni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38