Kartepe’nin kitabı yazıldı

Kartepe Belediyesi’nin iki yıllık titiz bir çalışmasının ürünü olan “Kartepe Kitabı” artık yayıma hazır.

Kartepe’nin kitabı yazıldı

Kartepe Belediyesi’nin iki yıllık titiz bir çalışmasının ürünü olan “Kartepe Kitabı” artık yayıma hazır.

12 Şubat 2014 Çarşamba 11:21
Kartepe’nin kitabı yazıldı
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın büyük önem verdiği bu proje için 15 farklı üniversiteden 38 akademisyenin bölüm yazarı ve danışma kurulu üyesi olarak görev yaptığı tarih, coğrafya, turizm, tarım, mimari miras, kültür ve sosyoloji bölümlerinden oluşan Kartepe Kitabı iki cilt halinde ve 1100 sayfa olarak araştırmacılar ve okurlarıyla buluşuyor. Kitabın tanıtımı bölüm yazarları ve danışma kurulu üyelerinin katılımıyla 25 Şubat 2014 Salı günün saat 18.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “İlçemizin tarihi ve kültürel zenginliği, doğal güzellikleri yanı sıra ilçenin tarihine ışık tutacak olan bir eserin ortaya çıkartılmasında emeği geçen başta akademisyenlerimiz olmak üzere görev alan tüm arkadaşlar geceli gündüzlü bir çalışma ortaya koydu. Kartepe Belediyesi’nin katkıları ile 2 yıllık bir çalışmanın sonunda iki cilt olarak 1100 sayfadan oluşan kitabın tarihe ışık tutacağına inanıyorum. Kartepe kültürünün oluşturulmasına kadar geçen sürecin geçmişe dönük izleri günümüze aktarılması sağlayacak Kartepe Kitabı’nın 25 Şubat 2014 Salı günü saat 18.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak tanıtımına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2014 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38