banner28
banner23
banner36

Üzülmez, hergün onlarca evin kapısını çalıyor

Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, Seçim çalışmalarını ev toplantıları ile sürdürüyor

Üzülmez, hergün onlarca evin kapısını çalıyor

Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, Seçim çalışmalarını ev toplantıları ile sürdürüyor

14 Şubat 2014 Cuma 14:10
Üzülmez, hergün onlarca evin kapısını çalıyor
 Yerel seçimlere kısa bir zaman kala ziyaretlerine aralıksız devam eden Ak Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, gündüzleri ev, esnaf, hasta ve yaşlı ziyaretleri akşamları da kahvehane toplantılarına katılarak destek arayışlarını sürdürüyor. Ak Parti Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Üzülmez, yerel seçime sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Ziyaretlerinde kısa vadeli projelerini anlatan Üzülmez, vatandaşlardan gelen soruları da içtenlikle cevaplıyor. Bu kapsamda Acısu mahallesinde 20 farklı  ev toplantısına katılan Başkan adayı Üzülmez, Acısulu bayanların istek soru ve önerilerini dinleyerek, öneri ve sıkıntıların çözümüne ilişkin tüm çalışmalara hazır olduğunu belirtti.

 

ÜZÜLMEZ,  “KARTEPE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Acısu Mahallesinde gerçekleştirilen ev toplantılarında Üzülmez, bayanlar tarafından ilgiyle karşılandı. Ak Parti iktidarı, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uygulayarak fırsat eşitliğini sağlamıştır diyen Üzülmez, “Kadın haklarında en ileri standartları yakalamak için, Ak Parti kurulduğu günden bu yana büyük bir çaba sarf etmektedir” dedi. Acısulu bayanların isteklerini de yanıtlayan Üzülmez, “ Mahallesi için dertlenen, kişisel olmayan, Kartepelilerin yararına tüm istekleri makul ölçüde yerine getirme çabasında olacağız. Kadınlarımızın sosyal hayatta daha etkin bir şekilde yer alabilmesi için projeler üretiyoruz.  Başbakanımızın da söylediği gibi, biz  sadece yol, kaldırım ya da klasik belediyecilik hizmetlerini yapmak için göreve gelmeyeceğiz. Bunlar zaten olmazsa olmaz çalışmalarımız olacaktır. Allah nasip eder de, sizlerde destek verirseniz başkan olmam durumunda kadınlarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı, en önemlisi de gelecek nesilleri düşünerek çalışmalarımıza yön vereceğiz. Hizmet gayemiz, Allah’ın rızası ve gönüller yapmaktır. Bu seçimlerin yarınlarımızı belirleyeceğini iyi bilmemiz gerekiyor. Ülkemiz üzerinde ciddi oyunlar oynanmakta.  Bunları herkes’e anlatmanızı rica ediyor desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

Üzülmez’e, ev toplantıları boyunca Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban ve partililer eşlik etti.

Son Güncelleme: 14.02.2014 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38