banner28
banner23
banner36

Üzülmez’den birleşme çağrısı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derbent’te biraraya geldiği otobüs kooperatif yöneticilerine, taşıyıcı esnafın tek çatı altında birleşmesi konusundaki çağrısını yineledi.

Üzülmez’den birleşme çağrısı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derbent’te biraraya geldiği otobüs kooperatif yöneticilerine, taşıyıcı esnafın tek çatı altında birleşmesi konusundaki çağrısını yineledi.

06 Mart 2015 Cuma 11:43
 Üzülmez’den birleşme çağrısı

İlçedeki otobüs kooperatifleri ile buluşmalarını önceki gün de Derbent’te devam ettiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye ve Derbent’in otobüs kooperatif başkan ve yöneticileriyle biraraya geldi. Belediye meclis üyesi Nezih Yılmaz ve ortağı Hakan Bekil’in kısa bir süre önce açtığı Stop Cafe Bistro’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Başkan Üzülmez beraberinde meclis üyeleri Nebahat Kılıç, Kemal Timur, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileriyle birlikte katıldı. Derbent Mahalle Muhtarı Turhan Yılmaz’in yanı sıra, Maşukiye Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mevlüt Kandaz, Büyük Derbent Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Hakan Bekil ve Balaban Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Cumhur Karakadılar ile kooperatiflerin yöneticileri de hazır bulundu.

Kooperatif başkanları ve ev sahibi işletmeci olarak Hakan Bekil’in hoş geldin konuşmasında Kartepe ve İzmit bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıları aktarma ve bunları başkanla paylaşma imkanı bulmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kartepe’de belli zaman ve belli yerlerdeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Üzülmez, tek kooperatif olması yönünde çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. İlçe kültürü mantığı ile otobüsçüler kooperatiflerinin birleştirilmesi yönündeki çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Üzülmez, “Ticaretten gelen biri olarak bu işin kutsallığını en iyi bilen insanlardan biriyim. Kartepe artık ilçe oldu. İlçe kültürü oluşturmak adına her alanda Kartepeliyiz diyebileceğimiz kurumları da oluşturmalıyız. Bütün bu birleşmeler ve çalışmalar yapılırken evinize götürdüğünüz rızka bir zeval gelmemesi bizim için önemli. Bu konuda sık eleyip sık dokuyoruz. İyi niyet çerçevesinde tek kooperatif konusunu inşallah çözümlendireceğiz. Bunun çözümlenmesi adına biraz özveri gerekiyor. Biz burada anlaşacağız, vatandaşı mağdur etmeden, çağımızın koşullarında hizmet verecek yenilik ve teknolojiye sahip bir kooperatif olarak hizmet vereceğiz” dedi.

Üzülmez; 11 Ayda 100 Bin Ton Asfalt

Derbent ile ilgili projelerini de paylaşan Başkan Üzülmez, “Bugün Derbent’te olduğumuz için mekanını açan ve bizleri ağırlayan meclis üyemize de hayırlı işler diliyorum. Derbent ile alakalı dağ yolu yatırımımız meclis gündeminden geçti. O yolun açılması bu bölgedeki esnafa da ekonomik katkı getirecektir. KOÜ iş birliğinde buradaki eğitime ve eğitim kurumlarına yönelik yatırımlarını artıracak çalışmalarda bulunmaları için olumlu görüşmelerde bulunduk. Mahalle Konağı Projesi kapsamında Maşukiye’den sonra ikincisini Derbent’te yapacağız. Demiryolu kenarında bulvar düzenlemesi ile ilgili, bölgeyi daha birleştirici ve hareket katacak bir projemiz var onun müjdesini de bugün burada veriyorum. Öte yandan başarılı bir tasarruf politikası ardından hem kasamız hem de Kartepe bereketlendi. Bugünden sonra alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda üst yapı çalışmalarımız kapsamında olmazsa olmaz belediye hizmetleri konusunda gerekenler yapılacaktır. Bunun göstergesi olarak 11 ayda 100 bin ton asfaltla ilçedeki yollarda yaptığımız iyileştirme bir göstergesidir”.

 

Son Güncelleme: 06.03.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38