Üzülmez’den gönüllere taht kuran ziyaretler

Geleceğin Kartepesini inşa etmek için zaman mefhumu gözetmeden çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu gönüllere hitap eden ziyaretlerle yaşlı, hasta ve umreden dönen Kartepelilerle birlikte oldu.

Üzülmez’den gönüllere taht kuran ziyaretler

Geleceğin Kartepesini inşa etmek için zaman mefhumu gözetmeden çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu gönüllere hitap eden ziyaretlerle yaşlı, hasta ve umreden dönen Kartepelilerle birlikte oldu.

24 Şubat 2015 Salı 09:47
 Üzülmez’den gönüllere taht kuran ziyaretler

Yeni yönetim modeli çerçevesinde halkla her zaman iç içe olmaya özen gösteren, Kartepelileri dinlemek onların mutluluklarına ve acılarına ortak olmak için her fırsatı değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulundu. Meclis üyeleri ve koordinatörlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile ilçedeki yaşlı, hasta ve umreden dönen hemşerileriyle sohbet edip moral vermeye devam etti.

 

Üzülmez; Evlere değil gönüllere giriyoruz

 

Hafta sonu ilçe genelinde mahalle mahalle gezen Başkan Üzülmez, gün boyu hasta ziyaretlerinde Arslanbey’de Ali Sait Keskin, Ataevler’de Necati Güneş, Suadiye’de Halit Pestil, Dumlupınar’da Hayrullah Kızılkaya, İstasyon’da Çetin Erseven ve Uzunçiftlik’te eski muhtar Selim Genççiftçi’ye geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Kartepe’nin farklı mahallelerindeki hastaları evlerinde ziyaret eden Başkan Üzülmez ve beraberindekiler, acil şifa dileklerinde bulundular. Başkan Üzülmez’i evinde konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten hemşerileri de, “Başkanım beni hatırlayıp, hassasiyetinizi gösteren ziyaretinizle gurur duydum. Moral veren ziyaretiniz için teşekkür ederim” dediler.

 

Belediye Başkanı Üzülmez, gün içinde kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Kartepelileri de evlerinde ziyaret etti. Uzuntarla’dan Numan Keleş’i, Belediye Meclis üyesi Ergül Şirin’i, İstasyon Mahallesi’nden Faruk Atçeken ve Fehmi Güngör’i, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nden Ali Bilgin ve Ak Parti Kartepe İlçe yöneticisi Mehmet Tanta, Metin Tanta ve Ercan Tanta’yi aileleriyle birlikte umreden sağ salim evlerine dönmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, “Allah Kabul Etsin” dileklerinde bulundu. Başkan Üzülmez, ikram edilen zemzemden içip hurmadan yiyerek umre ziyaretinde bulunan ailelerle sohbet etti.

 

Gün boyu mahalle mahalle dolaşıp esnafa hayırlı işler dileyen ve hemşerileri ile sohbet eden Başkan Üzülmez, Uzuntarla Mahallesi’nde Ak Parti Kartepe Gençlik Kolları’nın mahalle toplantısına da konuk oldu. Gençlerle istişarede bulunan Başkan Üzülmez, toplantıda doğum günü kutlanan Ali Likos’u da tebrik etti.

Son Güncelleme: 24.02.2015 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38