banner28
banner23
banner36

Üzülmez’den Suadiye Çıkarması

Mahalle ziyaretleri kapsamında ilçe halkı ile kucaklaşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün de Suadiyelilerle buluştu.

Üzülmez’den Suadiye Çıkarması

Mahalle ziyaretleri kapsamında ilçe halkı ile kucaklaşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün de Suadiyelilerle buluştu.

27 Şubat 2015 Cuma 14:18
 Üzülmez’den Suadiye Çıkarması

Başkan Üzülmez, STK’lar ve eğitim kurumlarının da yer aldığı yoğun programında hemşerileri ile olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken, “Sizlerin destek ve güvenine layık olmak için Kartepe ve Kartepelilerin geleceği için çalışıyoruz” dedi.

 Göreve geldiği günden itibaren yoğun bir tempoda çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek projeleri ile yeni yönetim modeli çerçevesinde paylaşımcı bir idare örneği sergiliyor. İlçenin farklı köşelerinde değişik zaman dilimlerinde 7’den 77’ye herkese ulaşan ve halkın içinde olan Başkan Üzülmez, önceki gün de Suadiye’ye kelimenin tam anlamıyla çıkarma yaptı. Meclis üyeleri, koordinatörleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çepni Mahalle Muhtarı Hüseyin Türker ile birlikte Suadiye sokaklarında incelemelerde bulundu, ziyaretler gerçekleştirdi.

 Birlik ve beraberlik ruhu eşliğinde Sivil Toplum Kuruluşlarının da ziyaret edildiği Suadiye turunun kendisine büyük huzur yaşattığını belirten Başkan Üzülmez, Suadiye Okulu ve Barbaros Okullarında eğitimcilerin okul binalarında yapılmasını istedikleri tadilatlar ve çevre düzenlemeleri ile ilgili taleplerini aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü üzerinden taleplerin kendilerine ulaşması durumunda eğitime ve eğitim kurumlarına yönelik desteklerini ellerinden geldiği ölçüde vereceklerini ifade etti. Öğrencilerin sevgi çemberinde kalan Başkan Üzülmez, 5. Sınıf öğrencilere bisiklet hediye edeceği müjdesi çocukların alkışları ile takdir gördü. Kreş ziyaretinde Başkan Üzülmez, miniklerin sürpriz resim hediyesi ile karşılaştı.

“Kartepe ve Kartepelilerin Geleceği İçin Çalışıyoruz”

Suadiye Polis Merkezi’nde güvenlik güçleri ile sohbet eden Başkan Üzülmez, emniyet personelinin kamelya talebine de olumlu yanıt verdi. Suadiye’de 2 farklı noktada hizmet veren KARMEK kurs merkezinde kursiyer bayanlarla sohbet eden Başkan Üzülmez, sokak hayvanları ile sıkıntının farkında olduklarını dile getirdi. Suadiyeli bayanlar, başkandan kültür gezisi ve kurs merkezlerinin genişletilmesi konusunda isteklerde bulundular. Ekiplerinin bu konuda çalışma yaptığını ve çözülemeyecek türden konular olmadığını da kaydeden Başkan Üzülmez, Sumotaş Kooperatif ziyaretinde de meydan düzenlemesi ile bölgeye büyük bir yatırım yapacakları müjdesini verdi.

 

Başkan Üzülmez beraberindeki heyet ile Suadiye sokaklarında vatandaşlara hatır sordu, hasta ve yaşlı ziyaretleri gerçekleştirdi ve esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i Suadiyeliler adeta bağrına bastı. Kendilerine duyulan güven ve sorumluluğun bilinci ile Kartepe’ye hizmet etmek için çıktıkları bu yolda gördüğü ilgi ve desteğin moral kaynağı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Üzülmez “Kartepe için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için projelerimizi bir bir yerine getirme gayretindeyiz. İlçemize olan hizmet aşkımızla çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet ediyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayım. Sağlam adımlarla yürüdüğümüz hizmet yolunda Kartepe ve Kartepelilerin geleceği için çalışıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 27.02.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38