banner28
banner23
banner36

10. Büyükşehir Spor Şenliği başladı

Dostluk ve kardeşlik görüntüleriyle başlayan şenliğin ilk gününde gol rüzgârı esti.

10. Büyükşehir Spor Şenliği başladı

Dostluk ve kardeşlik görüntüleriyle başlayan şenliğin ilk gününde gol rüzgârı esti.

28 Nisan 2014 Pazartesi 10:31
10. Büyükşehir Spor Şenliği başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan Birimler arası Spor Şenliği’nin onuncusu futbol maçlarıyla başladı. Turnuvanın ilk üç maçında adeta gol rüzgarı esti. Bilgievi ile karşılaşan İzaydaş rakibini 6-0’luk bir skorla yenerken, Enerji Müdürlüğü karşılaştığı Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımını 5-1, Ulaşım2 Müdürlüğü ise Fen İşleri takımını 4-2 mağlup etti.

 

YEŞİL SAHALARA YANSIYAN KARDEŞLİK

Ferruh Duygu Spor Tesisi’nde gerçekleştirilen her üç futbol maçı öncesinde ise dostluk ve kardeşlik görüntüleri karelere yansıdı. Takımlar maç öncesinde birbirlerine çiçek vererek, başarılar diledi.

 

HAZİRANIN İKİNCİ HAFTASINA KADAR SÜRECEK

10.  Birimlererarası Spor Şenliği kapsamında bu yıl futbolun yanı sıra  Masa Tenisi, Basketbol, Satranç ve Voleybol branşlarında turnuvalar düzenlenecek. Spor Şenliği haziranın ikinci haftasına kadar devam edecek. Spor Şenliği’ne Büyükşehir Belediyesi’nin spor tesisleri evsahipliği yapıyor.  Futbol turnuvaları Yahya Kaptan Ferruh Duygu Spor Tesisi’nde, Voleybol branşının maçları ise 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. KBB Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü Basketbol Sahası, basketbol maçlarına ayrılırken, Masa Tenisi Branşının maçları Seka Sporcu Eğitim Merkezi Salonu’nda, Satranç turnuvaları ise Gençlik Merkezi’nde oynanıyor.

Son Güncelleme: 28.04.2014 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38