banner28

1150 Rakımda gençlik restorasyonu

Gençlik Restorasyonunun en önemli ve örnek projesi olan Diriliş 2 Kampında, geleceğin donanımlı gençlerini yetiştirmek için alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.

1150 Rakımda gençlik restorasyonu

Gençlik Restorasyonunun en önemli ve örnek projesi olan Diriliş 2 Kampında, geleceğin donanımlı gençlerini yetiştirmek için alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.

08 Kasım 2015 Pazar 11:09
1150 Rakımda gençlik restorasyonu

Kadim medeniyetimizin günümüze kadar taşınmış değerlerini ve geleneklerini geleceğe taşımak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diriliş 2 kampında yapılan alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. 1150 Rakımda gençlik restorasyonunun amaçlandığı ve izcilik mantığıyla eğitimlerine katkı sağlanacak öğrenciler, büyük gençlik dönüşümün ilk temsilcileri de olacak. Başkan Karaosmanoğlu incelemeler esnasında yaptığı açıklamada, “Gençlik bizim geleceğimizdir.  Geleceği onlara teslim edeceğiz.  Umudumuz olan genç beyinleri hayata çok iyi hazırlamamız gerekiyor. Doğayla, kendisiyle, çevresiyle, üreten, enerji ve umut dolu güzel bir gençlik yetiştirmek istiyoruz” dedi.

 ÜLKESİNİ VE BAYRAĞINI SEVEN BİR GENÇLİK

Yerel yönetimlerin gençlik üzerinde aktif görevler almasının artık günümüzde elzem bir yaklaşım olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkesini, bayrağını ve milletini seven, ülkesinin kalkınması için bütün gücüyle çabalayan, bilgili, ahlaklı ve donanımlı bir gençlik yetiştirmemiz en büyük idealimizdir. Büyükşehir olarak gençlerimiz için çok daha aktif görev almalıyız dedik. Bin yüz elli metre kotunda tertemiz ve pırıl pırıl havada güzelim doğal ormanlar arasında onlara zarar vermeden ağaç evlerden oluşan yeni bir kamp yapıyoruz. Orman Bakanlığımızla müşterek yaptığımız bu kampta yüzlerce gencimiz eğitim alacak” diye konuştu.

 REHBERLERİYLE BİRLİKTE KAMP YAPACAKLAR

Aytepe yaylasında yapılan örnek kamp alanların kentimizin farklı bölgelerinde de oluşturulacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Aynı anda 300 gencimizi her türlü ihtiyacını karşılarken, rehberlerimiz bütün aktiviteleri gençlerimize yaptıracaklar. İzcilik mantığı ve disipliniyle birlikte ahlaki değerler üzerinde ki eğitimle, gençlerimiz bu kampta çok mutlu olacaklar. Ailelerine güzel bir enerjiyle ve umutla dönecek gençlerimiz aynı zamanda doğayı tanıyacaklar” açıklamasını yaptı.

 GENÇLERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Doğayla baş başa kalmamış gençlerin burada diğer arkadaşlarıyla eğitim alacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz burada her türlü spor aktivitesini yapabilecek. Herkes kendi yeteneğini ve kabiliyetini bu kampta keşfetme şansını bulacak. Bir eğitimci olarak bu projeye çok önem veriyorum.  Ülkemizin diğer bütün yerel yönetimlerini Büyükşehir Belediyemizin bu çalışmasını muhakkak örnek alacaktır. Daha önce çadırlarla yaptığımız kampın konseptini ağaç evlere dönüştürüyoruz. Her evimizde dört gencimiz aynı anda konaklayabilecek. Altyapısı, üst yapısı, yemekhanesi ve mescidi gibi diğer bütün aktiviteleri yapabileceğimiz alanları burada yapıyoruz. Gençlerin Diriliş 2 kampından çok faydalanacağına inanıyorum. Şahsen bende gelerek gençlerimizle beraber kamp da olacağım. Kendi çalışanlarımızla yaptığımız bu kamp alanı, güzel ve hayırlı işlere imza atacak” diyerek sözlerini tamamladı. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’la kamp alanını gezen ve teknik ekipten detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, gençlerimize çok yakışacak bu tesisin yeni sezona yetiştirilmesi talimatını verdi.

Son Güncelleme: 08.11.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38