13 emniyet personelinin yeri değişti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 13 rütbeli personelin yapılan rotasyon ile görev yerleri değişti

13 emniyet personelinin yeri değişti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 13 rütbeli personelin yapılan rotasyon ile görev yerleri değişti

19 Kasım 2015 Perşembe 12:27
 13 emniyet personelinin yeri değişti

 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde bir süre önce yapılan  il içi ve il dışı tayinlerin ardından,  bazı müdür ve amirlerin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Yapılan yeni görevlendirmeler ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Müdürü Cabir Yerlitaş, Ulaştırma Şube Müdürü Turhan Aksoy’un, , Silah ve Pasaport Şube Müdürü Turan Şahin ve Pasaport Şube Müdürü Süleyman Kaçmaz Birim amirliği emrine, İkmal Şube Müdürü Ahmet Şahin İkmal Şube Müdürlüğü  ve Bütçe Şube Müdürlüğüne, Bütçe Şube Müdürü Yusuf Uysal Ulaştırma Şube Müdürlüğüne, Koruma şube Müdürlürü Ahmet Turan Güneş Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Çayırova İlçe Emniyet Müdür vekili  Murat Kasap Çayırova ilçe emniyet müdür yardımcılığına, Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı  Hüsamettin Vural Pasaport ve Silah Ruhsat Müdürlüğüne atandı.
 
AMİRLERDE DEĞİŞTİ
Emniyet Müdürlerinin yanı sıra Emniyet Amirleri ve Komiserlerin yerlerinde de değişiklikler yapıldı.  Çevik Kuvvet Şube’de görevli Emniyet amiri Timur Uzun Koruma Şube Müdür vekilliğine getirilirken, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bekirpaşa Polis Merkezi amiri Metin Kutanis Karteoe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanır Kutanis’in yerine Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğünden Emniyet Amiri İsa Akyüz atandı.  Yine Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser yardımcısı Hakan Sezer ise Kom Şube Müdürlüğü emrine verildi

Son Güncelleme: 20.11.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38