20 itfaiyeci daha sertifikalarını aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında düzenlenen itfaiyeci eğitimlerin 51.’si tamamlandı

20 itfaiyeci daha sertifikalarını aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında düzenlenen itfaiyeci eğitimlerin 51.’si tamamlandı

20 Eylül 2015 Pazar 10:17
20 itfaiyeci daha sertifikalarını aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) işbirliği ile gerçekleştirilen temel itfaiyecilik eğitimlerinin 51.’si düzenlenen programla tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanından eğitime gelen 20 itfaiyeci törenle sertifika aldı. Kocaeli İtfaiyesi bugüne kadar bin 395 kişiye sertifika verdi. Eğitimleri tamamlanan itfaiyecilere TBB tarafından çeşitli teçhizatlar hediye edildi.

 

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Emex Otel’de düzenlenen programda eğitimleri tamamlanan 20 kişilik grup sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol ve itfaiye erleri katıldı. Programda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Erol, ‘’Toplum hayatındaki en önemli şeyleri siz koruyorsunuz. Kutsal bir mesleğiniz var. Eğitim gören arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

 

EĞİTİM İÇİN TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TBB işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimler sonrasında yapılan sertifika töreninde konuşan Afyon Emirdağı İtfaiye Amiri  Kenan Karaca, ‘’Verilen eğitimlere katıldıktan sonra itfaiye ile ilgili bilgilerimin zayıf olduğunu anladım. Büyükşehir’e ve TBB’ne eğitimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, bizlere çok şey kattınız’’ dedi.

 

Son Güncelleme: 20.09.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38