banner28
banner23
banner36

2015’e en güzel eserlerle veda ettiler

Yılın son konserinde TSM’nin en güzel eserleri başarı ile seslendirildi

2015’e en güzel eserlerle veda ettiler

Yılın son konserinde TSM’nin en güzel eserleri başarı ile seslendirildi

30 Aralık 2015 Çarşamba 10:18
2015’e en güzel eserlerle veda ettiler
Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği yılın son konseriyle yine gönüllere taht kurdu. Kulakların pasının silindiği gecede, Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserleri adeta yeniden hayat buldu.

 

ADALI YÖNETİMİNDEKİ KORO

SDKM Büyük Sahne’de gerçekleştirilen konserde Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu’nu şef Neşe Sarısözen Adalı yönetti. İki bölümden oluşan konserde ilk olarak hicaz faslı icra edildi. Ardından koro hicaz makamında 11 eser seslendirdi.

 

SOLO PERFORMANSLARDAKİ BAŞARI

Konserin ikinci bölümünde ise koristler, nihavend, hicaz, hüzzam ve muhayyer kürdi makamlarında solo performans icra edildi. Eserlere olan hakimiyetleri ile dikkat çeken koro üyeleri, izleyenler tarafından alkışlarla karşılandı. Konserde, koroyu yöneten şef Neşe Sarısözen Adalı da 3 solo eser seslendirdi.

 

YENİ YILDA YİNE KONSERLER SÜRECEK

Yılın son konserine başarı ile imza atan KBB Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, yeni yılda da yine birbirinden güzel konserle izleyicisiyle buluşmayı sürdürecek.

 

Son Güncelleme: 30.12.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38