banner28
banner23
banner36

2016 yine kültür ve sanat yılı olacak

Büyükşehir’in kültür ve sanat etkinlikleri 2016 yılında da devam edecek

2016 yine kültür ve sanat yılı olacak

Büyükşehir’in kültür ve sanat etkinlikleri 2016 yılında da devam edecek

05 Ocak 2016 Salı 10:40
2016 yine kültür ve sanat yılı olacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında da kentin sosyal ve kültürel yapısına çok önemli katkılar sunacak. Şehir Tiyatroları, yeni yılda birbirinden güzel oyunlarını sahneye koymaya devam ederken, KBB Konservatuarı konserlerle sanatseverlere seslenecek. Paneller, söyleşi ve sergiler de 2016’da kültür ve sanata hayatımıza katkı sunacak.

 

ŞEHİR TİYATROLARININ OYUNLARI

Şehir Tiyatroları, 2016 yılının ocak ayında sevilen oyunlarıyla sahne alacak. Şehir Tiyatroları, ocak ayında SDKM’de Yalancı, Woyzeck, Ayrılık Müziği, Kurdele yasa Artı Sonsuz, İyi Geceler Anne, Baş Belası, Çıkmaz Sokak Çocukları, Baş Belası ve Ferhad İle Şirin oyunlarını yetişkinlere oynayacak. Mavi Yelkenli oyunu ise yine çocukları misafir edecek. SDKM’de KBB Konservatuarı da, çocuklar ve yetişkinler için iki konser verecek.

 

GEBZE VE ÇAYIROVA

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde ise ocak ayında tiyatro, sinema gösterimleri, konser ve seminerler vatandaşları bekliyor. Kültür merkezinin fuaye alanında 22-24 Ocak tarihlerinde ‘’Kar Altında Sarıkamış’’ sergisi açılacak. Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde bu ay çocuk tiyatrosu sahne alacak. Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde yine çocuk oyunları var.

 

TDED’DE KURSLAR DEVAM EDECEK

Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi’nde ocak ayında yazarlık ile diksiyon ve hitabet kursları devam edecek. Ayrıca Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, ‘’Medeniyet ve Hukuk’’ konulu bir söyleşi düzenleyecek.

Son Güncelleme: 05.01.2016 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38