23 Nisan Çocuk Şenliği’nin hazırlıkları sürüyor

Büyükşehir’in 41 ülkeden bin çocuğun katılımıyla yapılacak 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın hazırlıkları devam ediyor.

23 Nisan Çocuk Şenliği’nin hazırlıkları sürüyor

Büyükşehir’in 41 ülkeden bin çocuğun katılımıyla yapılacak 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın hazırlıkları devam ediyor.

03 Nisan 2014 Perşembe 17:57
23 Nisan Çocuk Şenliği’nin hazırlıkları sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, bu yıl da 41 ülkeden bin çocuğun katılacağı şenlik ve eğlence fuarı kapsamında bilgilendirme yapmak amacıyla okul yöneticileriyle Antikkapı Restaurant’ta bir araya geldi.





AİLELER MİSAFİR EDECEK

41 ülkeden şenliğe gelen dünya çocukları, ülkemizin ve şehrimizin, kültürümüzün tanıtılması, Kocaeli’ndeki çocuklarla kaynaşmaları, kalıcı dostluklar oluşturmaları amacıyla aileler tarafından misafir ediliyor. Daire Başkanı Fidan, dünya çocuklarını evlerinde misafir edecek öğrencilerin okul müdürleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek, şenlik ve eğlence fuarıyla ilgili bilgi aktardı.

 

KORTEJ İLE BAŞLAYACAK

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın 22 Nisan tarihinde yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacağını ifade eden Fidan, bu yıl şenliğinin ana temasının Barış Manço olarak belirlendiğini vurguladı. Dünya çocuklarının yanı sıra Kocaeli’den ve çevre illerden fuara katılacak çocuklar ve ailelerini bu yıl yine birbirinden renkli programların beklediğini dile getiren Daire Başkanı Fidan, özellikle Barış Manço Çocuk Korosu Konseri, 41 ülkeden gelen misafir ülke çocuklarının gösterileri ve Keloğlan Konseri’nin beğeniyle izleneceğine inandığını ifade etti.

 

ŞENLİĞİN TEMASI BARIŞ MANÇO

Bugünün yetişkinlerine örnek olan Barış Manço’yu günümüz çocuklarının da tanımasını sağlamak amacıyla ilimizdeki ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Bence Barış Manço” isimli bir yetenek yarışması düzenlendiğini hatırlatan Fidan, canlı performans, kısa film ve kompozisyon dallarındaki yarışmada tüm birincilerin 2’şer kişilik Disneyland Gezisi kazandığını söyledi. Fidan, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nda tüm çocukları; tiyatro oyunları, balon şovlar, akrobasi gösterileri, Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın finalistleri, müzikal oyunlar ve eğlenceli atölye çalışmalarının beklediğini de müjdeledi.

Son Güncelleme: 04.04.2014 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38