23 Nisan Fuarında KO-MEK Rüzgarı

23 Nisan Çocuk Festivali’nde KO-MEK stantları büyük ilgi gördü

23 Nisan Fuarında KO-MEK Rüzgarı

23 Nisan Çocuk Festivali’nde KO-MEK stantları büyük ilgi gördü

25 Nisan 2014 Cuma 13:07
23 Nisan Fuarında KO-MEK Rüzgarı
 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nın (KO-MEK) 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği çerçevesinde İnterteks Fuar Alanında kurulan Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’nda açtığı stantlar miniklerden büyük ilgi görüyor. KO-MEK fuarda açtığı oyuncak bez bebek, kuaförlük, yüz boyama, takı tasarımı, kum boyama, objelerin dili, patates baskı ve kağıt perspektif stantlarıyla çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

 

KO-MEK’TEN HEDİYE YAĞMURU

KO-MEK tarafından çocuklar için açılan ve ücretsiz hizmet veren stantlarda miniklere hediyeler verildi. Oyuncak Bez Bebek ve Objelerin Dili stantlarında dağıtılan minik oyuncak bebekler, anahtarlıklar çocuklara büyük sevinç yaşattı.  23 Nisan şenlikleri için yurt dışından gelen konuk ülke çocukları da KO-MEK stantlarını çok sevdi. Kendi yaptıkları takılardan büyük mutluluk duyan konuk ülke çocukları ülkelerine dönerken yanlarında KO-MEK’ten aldıkları hediyeleri götürmenin mutluluğunu yaşadı.

 

KO-MEK STANTLARI DOLUP TAŞTI

Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları KO-MEK, 8 ayrı stant açtı. Bez bebek, kuaförlük, yüz boyama, takı tasarımı, kum boyama, objelerin dili, patates baskı ve kağıt perspektif stantlarıyla fuardaki yerini alan KO-MEK çocuklardan büyük ilgi gördü. Özellikle minikler KO-MEK’in yüz boyama, kum boyama, oyuncak bez bebek ve kuaförlük stantlarının önünde uzun kuyruklar oluştu.

ÇOCUKLAR KUM BOYAMA İLE BARIŞ MANÇO RESMİ YAPTILAR

Çocukların el becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra renk kombinasyonlarını öğrenmeleri amacıyla açılan kum boyama standına çocuklar akın etti. Tablo olarak kullanabilecekleri kâğıtların üzerindeki Barış Manço portresini boyayan çocuklar stantta oldukça eğlendi. Kum boyama tablolarını da yanlarına alan çocuklar için kum boyama tabloları 23 Nisan Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’ndan  birer hatıra oldu.

ROMANLAR 23 NİSAN’DA KO-MEK’LE GÜZELLEŞTİ

Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’nda yoğun ilgi gören KO-MEK, kuaförlük standı ile gösteri yapacak grupların saç ve makyajına da yaptı. Kocaelili Romanlarının oluşturduğu Roman Ritim ve Dans Grubu’da KO-MEK standına gelerek gösteri öncesi saç ve makyaj yapımını burada gerçekleştirdi. KO-MEK stantında farklı saç tasarımlarıyla karşılaşan Ritim ve Dans Grubu, KO-MEK Personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.04.2014 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38