banner28
banner23
banner36

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve destanın varış noktası olan Cumhuriyet’in ilanını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve destanın varış noktası olan Cumhuriyet’in ilanını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

29 Ekim 2015 Perşembe 09:22
 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Saygıdeğer Kocaelililer;
Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’da yaktığı  “Kurtuluş ve İstiklal” ateşiyle başlayan mücadele, Cumhuriyet’in ilanı ile nihai hedefine ulaşmış, böylece Türk Milleti’nin ve devletimizin varlığı ebedileşmiştir.
Cumhuriyet; her türlü imkansızlığa rağmen çok ağır bedeller ödenerek örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterilen kahramanlığın eseridir. Nitekim  “ezelden beridir hür yaşamış” Türk Milleti Kurtuluş Savaşı’nı bu azimle kazanmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Cumhuriyet geleceğimizin de en büyük güvencesidir. Kurtuluş Savaşı milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişinin sembolüdür.
Cumhuriyet; Milletimizin birlik ve bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz verilmeyeceğinin ifadesidir. Karanlık emeller peşinde koşanlar, her zaman olduğu gibi tüm Türkiye'yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. İnanıyorum ki; bundan sonra da Cumhuriyetimizin hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edeceğiz ve çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız.Geçmişimiz, geleceğimiz, devletimiz ve vatanımız hepimizindir.Bu duygu ve düşüncelerle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında emeği olan herkesi rahmet ve minnetle anıyor,  tüm Kocaelili hemşehrilerimle birlikte Cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 
 Hasan Basri GÜZELOĞLU
  KOCAELİ VALİSİ

Son Güncelleme: 29.10.2015 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38