banner28
banner23
banner36

3 kuşaktan Başkanlara tebrik

Başkan Karaosmanoğlu, aynı yerde çalışan dede Ömer (91), baba Ömeri (65) ve torun Ömer Sayar (32) ile bir araya geldi

3 kuşaktan Başkanlara tebrik

Başkan Karaosmanoğlu, aynı yerde çalışan dede Ömer (91), baba Ömeri (65) ve torun Ömer Sayar (32) ile bir araya geldi

11 Mart 2014 Salı 11:49
3 kuşaktan Başkanlara tebrik
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da esnaf ve sanayicileri ziyaret etti. Küçük Sanayi esnafını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, dede Ömer Sayar (91), baba Ömeri Sayar (65) ve torun Ömer Sayar’la (32) sohbet etti.

 

SAYAR AİLESİNDEN BAŞARI DİLEKLERİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette dede, baba ve torun Sayar, Başkan Karaosmanoğlu’na ve Başkan Karabacak’a seçim sürecinde başarılar diledi.

 

PAZAR ESNAFINI DA ZİYARET ETTİLER

Darıca’da pazar esnafını da ziyaret eden Başkanlar, vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkanlar, Darıca sakinlerinin dilek ve arzularını da dinledi.

 

SONUÇ NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE KAZANACAK

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, CHP seçim irtibat bürosuna da ziyarette bulundu. Karşılıklı başarı dileklerinin ifade edildiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler süresinde centilmenliğin elden bırakılmamasına vurgu yaptı. Sonuç ne olursa olsun 30 Mart akşamı kazananın Türkiye, Kocaeli ve Darıca olacağını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Karabacak’a seçim irtibat bürosundaki görevliler çikolata ikramında bulundu.

Son Güncelleme: 11.03.2014 11:49
Anahtar Kelimeler:
BaşkanlaraTebrik3Kuşaktan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38