5 bin metrelik yola oto korkuluğu

Kocaeli geneline 5 bin metrelik otoyol korkuluğu ihtiyaç duyulan yollara çakılmaya başlandı

5 bin metrelik yola oto korkuluğu

Kocaeli geneline 5 bin metrelik otoyol korkuluğu ihtiyaç duyulan yollara çakılmaya başlandı

08 Temmuz 2015 Çarşamba 11:34
5 bin metrelik yola oto korkuluğu

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım sorunlarına çare bulacak projeleri hayata geçirirken yol güvenliğini kapsayan çalışmaları da ihmal etmiyor. Bu kapsamda hasar gören ve ihtiyaç duyulan yolların 5 bin metrelik kısmına oto korkulukları çakılmaya başlandı.

KARTEPE İLÇESİNDE BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri yol güvenlik hizmetlerine devam ediyor. Özellikle trafik kazaları nedeni ile bozulan yolların oto korkulukları tamir ediliyor. Ayrıca yolların ihtiyaç duyulan bölgelerine de yapılan oto korkulukların çakılma çalışmaları Kartepe ilçesinde başladı.

 SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ İÇİN

Sürüş güvenliği için çok önemli olan oto korkulukları, Kartepe yolunun yaklaşık bin metrelik kısmına yapılıyor. Tamir edilen korkuluk çalışmaları araç sahipleri ve bölge halkını memnun etti. Tamirat ve bakım çalışmaları Kartepe ilçesinden sonra diğer ilçelerde de devam edecek.

Son Güncelleme: 10.07.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38