Aaaa bu heykeller canlı

Büyükşehir’in 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar, cansız zannettikleri heykeller bir anda hareket edince hem şaşırdı, hem de çok eğlendi.

Aaaa bu heykeller canlı

Büyükşehir’in 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar, cansız zannettikleri heykeller bir anda hareket edince hem şaşırdı, hem de çok eğlendi.

24 Nisan 2014 Perşembe 12:07
Aaaa bu heykeller canlı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın dikkat çeken çalışmalarından birisi de Canlı Heykeller ve Gezici Kukla Atölyesi oldu. Canlı Heykeller ile bol bol fotoğraf çektiren çocuklar ve büyükler, Gezici Kukla Atölyesi’nin gösterileriyle de eğlendi.

 

GÖRENLERE SÜRPRİZ OLDU

Eski Gölcük Yolu üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuara çocuklar ile velilerinin ilgisi her zamanki gibi çok yoğun oldu. Fuar alanına girenler; hiç hareket etmeden, adeta cansız gibi duran heykellerle karşılaştı. Bu ilginç heykellerle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri ise bir sürpriz bekliyordu.

 

CANSIZ HEYKELLER CANLANDI

Çünkü cansız zannettikleri heykeller, aslında Büyükşehir’in çocuk şölenine katılan canlı heykelleriydi. Heykellerin bir anda hareket etmesine şaşıran çocuklar ile anne ve babaları, canlı heykellerle hatıra fotoğrafları çektirdi. ‘’Aaa bu heykeller canlı’’ diyen çocuklar, fuar alanının hemen her köşesinde bulunan canlı heykellere yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme: 24.04.2014 12:08
Anahtar Kelimeler:
BUCanlıAaaaHeykeller
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38