banner28
banner23
banner36

Abdülhamit Gül’den Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı tebrik etti

Abdülhamit Gül’den Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı tebrik etti

19 Eylül 2014 Cuma 11:04
Abdülhamit Gül’den Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret
 AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
KOCAELİ’YE ÖVGÜ
AK Partili belediyelerin medeniyet merkezli bir çalışma içerisinde olacaklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Gül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu anlamda örnek kentlerden biri olduğunu vurguladı. Ziyarette AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek , AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur, , Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Başkan Danışmanı Ömer Polat da hazır bulundu.
“BELEDİYELERİ EMANET OLARAK GÖRÜYORUZ”
Belediyecilik anlayışının çok önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, “AK Partili yöneticiler belediyeleri birer emanet gibi görüyor ve gece gündüz çalışıyor. Bunun neticesi de zaten yerel seçimlerde ortaya çıkıyor. Bu sebeple bugün Türkiye’deki belediyelerin yüzde 60’nı AK Parti yönetiyor” şeklinde konuştu.
İNSAN VE MEDENİYET
30 Mart yerel seçimleriyle birlikte yeni dönemin başladığını ifade eden Gül, “Yeni dönemin insan ve medeniyet merkezli olmasını hedefliyoruz. Bu dönem şehirlerin restorasyonu olacak. Daha sağlıklı şehirler kurmak için çalışacağız” diye konuştu.
“KOCAELİ BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI”
Kocaeli’nin hem yerel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük başarı yakaladığını vurgulayan Gül, “Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. gerçekten büyük başarılara imza attılar” dedi.
“TÜRKİYE STANDARTLARININ ÜZERİNE ÇIKTIK”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise ziyaretlerinden ötürü Gül’e teşekkür ederek, Kocaeli’deki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kocaeli’nin Türkiye’nin üzerinde bir standarta çıktığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaelimiz Avrupa’nın kentleriyle yarışır hale geldi. Hatta birçok konuda Avrupa’nın da ötesine geçtik diyebilirim” ifadelerini kullandı.a
Son Güncelleme: 19.09.2014 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38