Akçaray, Almanya’daki fuarda

Akçaray tramvay vagonlarından ilki Bursa’daki fabrikada hazır hale getirildi

Akçaray, Almanya’daki fuarda

Akçaray tramvay vagonlarından ilki Bursa’daki fabrikada hazır hale getirildi

04 Eylül 2016 Pazar 15:58
Akçaray, Almanya’daki fuarda
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ağına konfor ve rahatlık getirecek Akçaray Tramvay Projesi’nde ray imalatları son hızıyla sürerken, vagonlarından ilkinin montajı tamamlandı. Hazır hale getirilen Akçaray Tramvay aracı eylül ayında Almanya Berlin’de düzenlenecek dünyanın en büyük demir yolu fuarlarından biri olan InnoTrans’ta sergilenecek.

 

İLK ARACIN YAPIMI TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’de sürdürdüğü Tramvay Projesi birçok noktada eş zamanlı olarak devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yapıldığı projede ayrıca 12 adet tramvay aracının imalatı gerçekleştiriliyor. Bursa’da yapımı ve montajları sürdürülen araçların ilkinin son rötuşları tamamlandı.

 

AVUSTURYA’DA TESTE TABİ TUTULDU

32 metre uzunluğunda olacak ve 300 kişi kapasiteli tramvay aracı Avusturya IFE kapı sistemlerinde tekli ve çiftli kapı mekanizmalarının testleri gerçekleştirildi. Testlerde Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürü Ahmet Çelebi, Makine İkmal Şube Müdürü Cemil Gürgen ile Büyükşehir heyeti hazır bulundu. 

 

SON RÖTUŞLAR

Yapımı tamamlanan tramvay aracının son olarak koltuk montajı yapılarak, elektrik sistemlerinin devreye alınması sağlandı, çeşitli ekipmanların montajı yapıldı ve araca son görüntüyü verecek rötuşlar tamamlandı.

 

DÜNYANIN SAYILI FUARINDA SERGİLENECEK

Akçaray tramvay aracı Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek dünyanın en büyük demir yolu fuarlarından biri olan InnoTrans’ta sergilenecek. Aracın eylül ayının ilk haftasında Bursa’dan karayoluyla Berlin’de sergilenmek üzere yola çıkması planlanıyor.

 

Son Güncelleme: 04.09.2016 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38