banner28
banner23
banner36

Akçaray artık günde 294 sefer yapıyor

Pandemi nedeniyle tramvay içerisinde sağlıklı yolculuğun daha da üst seviyelere yükseltilmesi için sefer sayısı 274’ten 294’e yükseldi  

Akçaray artık günde 294 sefer yapıyor

Pandemi nedeniyle tramvay içerisinde sağlıklı yolculuğun daha da üst seviyelere yükseltilmesi için sefer sayısı 274’ten 294’e yükseldi  

07 Ekim 2020 Çarşamba 13:31
Akçaray artık günde 294 sefer yapıyor

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerimden UlaşımPark tarafından işletilen Akçaray tramvayı, artık 294 sefer yapacak. 274 olan sefer sayısı 294’e çıkarılarak tam 20 sefer birden yükseltilip, pandemi sürecinde araç içi yoğunluk ortadan kaldırılarak tramvaylarda sağlıklı yolculuk yapılmaya başlandı.

 

DAHA RAHAT YOLCULUK

1 Ekim itibarıyla Akçaray’ın gün içerisinde 274 olan sefer sayısı 20 sefer birden artarak toplamda 294’e yükseldi. Gerçekleştirilen bu adımla birlikte tramvay içerisindeki yolcu sayısı azaltılıp ve pandemi önlemleri de artırılmış oldu. Daha sık geçen tramvayla birlikte toplamda 20 kilometrelik hat boyunca vatandaşlar daha rahat bir yolculuk yapabiliyor.

 

GECE GÜNDÜZ DEZENFEKTE

Akçaray’da alınan pandemi önlemleri sadece sefer sayılarının yükseltilmesiyle sınırlı değil. Akçaray gün içerisinde ve gün sonunda temizlik ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Temas edilen tüm noktalar teker teker kalabalık bir temizlik ordusu ile sabaha kadar temizleniyor. Özel ekipmanların kullanıldığı temizlikte vatandaşların hijyenik bir ortamda seyahat yapmaları sağlanıyor. UV filtre ile de tramvayların iç hava sirkülasyonu tamamlanarak araç içi hava kalitesi de yükseltiliyor.

Son Güncelleme: 16.10.2020 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38