Akçaray’ın rayları Polonya’dan geldi

Akçaray’ın ilk parti rayları Otogar’daki depo sahasına indirildi

Akçaray’ın rayları Polonya’dan geldi

Akçaray’ın ilk parti rayları Otogar’daki depo sahasına indirildi

03 Aralık 2015 Perşembe 10:57
Akçaray’ın rayları Polonya’dan geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki raylı sistemler döneminin ilk adımı olarak hayata geçireceği Akçaray tramvay projesinde raylar depo sahasına indirildi. Polonya’dan gelen 1.200 ton raydan oluşan ilk parti, Derince Limanı’ndan TIR’lara yüklenerek, Otogar yanındaki tramvay depo sahasına getirildi. Depo sahasında muhafaza edilecek rayların, montaj öncesi işlemleri de burada yapılacak.

 

ALT YAPI BAŞLIYOR

Raylarında gelmesiyle birlikte alt yapıda çalışmalara da başlanıyor. 2016 yılının şubat ayı itibariyle ilk rayın montajına başlanması planlanıyor. Otogar girişindeki Hanlı Sokak’tan başlayacak alt yapı çalışması, Yahya Kaptan’ın içinden Kandıra Kavşağı’na doğru devam edecek. Çalışmalar esnasında trafiğin aksamaması için yer yer alternatif güzergâhlara trafik akışı yönlendirilecek. Çevreyi ve trafiği en alt seviyede etkilemek için çalışma planları hazırlanıyor.

 


Son Güncelleme: 03.12.2015 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38