banner28

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kocaeli Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yakın akrabası B.K’ya cinsel saldırı suçundan yargılanan Erdinç K., 6 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Cezayı az bulan B.K’nın annesi sinir krizi geçirdi.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kocaeli Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yakın akrabası B.K’ya cinsel saldırı suçundan yargılanan Erdinç K., 6 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Cezayı az bulan B.K’nın annesi sinir krizi geçirdi.

21 Ocak 2015 Çarşamba 10:46
 ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

 Gölcük’te 2 yıl önce 14 yaşında olan B.K. adlı kız çocuğunun yakın akrabası Erdinç K. tarafından cinsel tacize uğradığı iddiasıyla açılan davada karar çıktı. Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Erdinç K., 6 yıl 8 aylık hapis cezasına çarptırıldı. Cezayı az bulan B.K.’nın annesi sinir krizi geçirdi ve güçlükle sakinleştirildi. Mahkemenin karar duruşmasına mağdure B.K., vekili Şilan Baysal, aile fertleri, tutuksuz yargılanan sanık Erdinç K. ve avukatları katıldı.

30 Aralık’ta görülen en son duruşmada Cumhuriyet Savıcısı mütalaasını vermiş, sanığın çocuk yaştaki kişiye yönelik cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işlediğini söyleyerek 8 ila 15 yıl arasında hapis ile cezalandırılmasını talep etmişti. Talebi değerlendiren mahkeme heyeti, karardan önce müşteki avukatına ve sanık Erdinç K.’ya söz verdi. Söz alan Müşteki avukatı Şilan Baysal, sanığın cezalandırılmasını talep ederken Erdinç K. ise “Ben suçsuz olduğumu ispatladım. Daha ne diyeyim ki” sözleri ile son kez kendisini savundu.

Duruşmaya 5 dakika ara verdikten sonra kararı açıklayan mahkeme heyeti, çocuk yaştaki kişiye cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işlemesi sebebiyle sanık Erdinç K.’ya 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Mahkeme heyetinin kararı açıklamasının ardından sinir krizi geçiren B.K.’nın annesi, kendilerine destek olmak için gelen Kocaeli Kadın Platformu üyeleri tarafından güçlükle sakinleştirildi

Son Güncelleme: 21.01.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38