Antalya’dan Bilim Merkezi’ne Ziyaret

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve heyeti Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

Antalya’dan Bilim Merkezi’ne Ziyaret

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve heyeti Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

31 Temmuz 2015 Cuma 11:14
Antalya’dan Bilim Merkezi’ne Ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Seka Kâğıt Fabrikası restore edilerek fabrika alanına yaptırılan Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Kocaeli Bilim Merkezi’nin Antalyalı ziyaretçileri vağırladı. Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve heyeti Bilim Merkezi’ni ziyaret edip düzenekleri denediler. 
 BÜYÜKŞEHİR TÜBİTAK ORTAKLIĞI
TÜBİTAK ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Kocaeli Bilim Merkezi, bir dizi temas için Kocaeli’ye gelen Antalya Kepez Belediye Başkanı ve heyetini ağırladı. Ziyarette Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve heyetine Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu ve Kocaeli Bilim Merkezi Koordinatörü Fatma Nur Hüküm eşlik etti.
DÜZENEKLERİ TEK TEK DENEDİLER
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Bilim Merkezi’ne farklı illerden ziyaretçiler de geliyor. Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve heyeti Bilim Merkezi’ni ziyaret edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp düzenekleri denediler.

Son Güncelleme: 31.07.2015 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38