banner28

Atıcılar, Deprem şehitlerini Andı

Deprem Şehitleri, Kocaelili Atıcılar tarafından da anıldı

Atıcılar, Deprem şehitlerini Andı

Deprem Şehitleri, Kocaelili Atıcılar tarafından da anıldı

21 Ağustos 2014 Perşembe 11:58
Atıcılar, Deprem şehitlerini Andı
 Kocaeli Atıcılık Avcılık İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kocaeli Kulüpler arası 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Atıcılık müsabakalarında, Kağıtsporlu atıcılar aldıkları sonuçlarla başarılı oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ile birlikte beş kulübün yarıştığı şampiyonada atıcılar, hedefleri tam isabet vurdu. Müsabakalar öncesi 17 Ağustos 1999 depreminde yaşamlarını yitiren deprem şehitlerinin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
42 Sporcu Mücadele etti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonunda gerçekleşen şampiyona Trap ve Skeet branşlarında yapıldı. Yarışmalarda 42 sporcu mücadele etti. Skeet ve Trap yarışlarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atıcılar ipi göğüslerken trap branşında ikinci Körfez  Hereke Avcılık Atıcılık, üçüncü Öz Kuruçeme Avcılık Atıılık, Skeet dalında ise ikinciliği Derbent Avcılık Atıcılık, üçüncülüğü Körfez Hereke kulüpleri kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.
Son Güncelleme: 21.08.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38