‘’Atıklar hayata dönsün diye’’

Büyükşehir Belediyesi geri kazanılabilir atıklarla ilgili ilçe belediyeleri ile koordinasyon toplantısı düzenledi

‘’Atıklar hayata dönsün diye’’

Büyükşehir Belediyesi geri kazanılabilir atıklarla ilgili ilçe belediyeleri ile koordinasyon toplantısı düzenledi

10 Temmuz 2015 Cuma 12:37
 ‘’Atıklar hayata dönsün diye’’

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kızartmalık atık yağlar, atık elektrikli ve elektronik eşyaların kaynağında toplanması ile ilgili çalışmaların verimliliği konusunda koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. İlçe belediyeleri ile yapılan toplantıda, toplama noktalarının arttırılması ve vatandaşların bu noktalara atıklarını getirmesi konusunda yapılacak olan eğitim ve bilinçlendirme çalışmaların sürdürülmesi fikir birliğine varıldı.

 KOORDİNASYON TOPLANTISI

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri hanelerden kaynaklanan kızartmalık atık yağların ve atık elektrikli ve elektronik eşyaların toplanması çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Çalışmaların düzenli ve verimli bir şekilde sürdürülmesi için belli aralıklarla toplantılar düzenleniyor. Toplantıların bu ayki konusu kızartmalık atık yağlar ile atık elektrikli ve elektronik eşyalarla ilgili oldu.

 VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK İÇİN

İlçe belediye başkanlıkları ve çevre izin/lisanslı firmalar ile birlikte yürütülen çalışmaların verimliliğini artırılması için yapılan toplantıda, atıkların hurdacılık işi ile iştigal olan kişiler yerine belediyelerce kurulan toplama sistemine dahil edilmesi ve toplama sisteminin iyileştirilmesi konuları görüşüldü. Öte yandan her geçen yıl artış göstermekte olan miktarların daha da ileri seviyelere götürülmesine yönelik olarak gerekli çalışmaların yürütülmesinin gerekliliği vurgulandı.

Son Güncelleme: 13.07.2015 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38