Babasını öldürdüğüne kendi de inanamadı

Şizofreni hastası olduğu iddia edilen Osman Yılmaz, babasının harçlığına zam yapmadığından dolayı öldürdü.Fakat babasını öldürdüğüne inanmadığını söyledi.

Babasını öldürdüğüne kendi de inanamadı

Şizofreni hastası olduğu iddia edilen Osman Yılmaz, babasının harçlığına zam yapmadığından dolayı öldürdü.Fakat babasını öldürdüğüne inanmadığını söyledi.

07 Mayıs 2014 Çarşamba 16:51
Babasını öldürdüğüne kendi de inanamadı

 Alikahya Fevzi Çakmak Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Kaya Kent Konutları 683. Ada E Blok No:17 Daire:13 adresinde ikamet eden İzzet Yılmaz, harçlığına zam yapmadığı şizofreni tedavisi hastası olduğu iddia edilen oğlu Osman Yılmaz tarafından öldürülmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan Osman Yılmaz, tutuklanarak şizofreni tedavisi gördüğü için İstanbul’da bulunan Metris Cezaevine gönderilmişti.

İLK KEZ DURUŞMAYA KATILDI

Davanın 3 duruşması Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya olayın ardından İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü için ilk iki celseye gelmeyen tutuklu sanık Osman Yılmaz ile avukat Cengiz Sarıbay ve davacı tarafın avukatı Hakan Akkaya katıldı. Osman Yılmaz’ın kimlik tespitiyle başlayan davada mahkeme başkanı sanık Yılmaz’ın ifadesini aldı

“BABAMI ÖLDÜRDÜM AMA NEDEN ÖLDÜRDÜĞÜMÜ BİLMİYORUM”

Hakimin neden yargılanıyorsun diye sorması üzerine Osman Yılmaz, Hakimin aynı soruyu sorması üzerine Yılmaz, “Babamı öldürdüm ama neden öldürdüğümü bilmiyorum” şeklinde cevapladı. Hakimin olay gününü hatırlıyor musun sorusuna ise hatırlamıyorum diye cevap veren sanığa soruşturma aşamasında poliste ve savcılıkta alınan ifadesi yüzüne karşı okundu.

“SANKİ KAPIDAN BABAM GELECEKMİŞ GİBİ OLUYORUM”

Poliste ve savcılıkta verdiği ifadesinde her şeyi detaylarıyla anlatan ancak mahkemede hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen sanık Osman Yılmaz, ifadeleri okunurken sık sık arkasına bakarak salonu izledi. Hakimin neden arkana bakıyorsun ve babanı mı öldürdün sorusuna ağlamalı bir şekilde cevap veren Osman Yılmaz, “Babamı öldürdüğüme inanamıyorum. Sanki kapıdan babam gelecekmiş gibi oluyorum” dedi.

MAHKEME 3 HAZİRAN’A ERTELENDİ

Mahkeme sanık Osman Yılmaz’ın annesi Diyaser Yılmaz ve ablası Deniz Yılmaz’ın mahkemeye getirilerek ifadelerinin alınmasına, iki şahsın ifadelerinin alınması sonrasında ise Osman Yılmaz’ın akli durumunun tespiti için adli tıp kurumuna gönderilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren Mahkeme 3 Haziran saat 10:00’a ertelendi.

Son Güncelleme: 13.05.2014 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38