banner28

Bakan Işık: Fabrikalarda teknoloji artırılmalı

Bakan Işık, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, Korkmaz Çelik Fabrikası’nda çalışanlarla bir araya geldi

Bakan Işık: Fabrikalarda teknoloji artırılmalı

Bakan Işık, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, Korkmaz Çelik Fabrikası’nda çalışanlarla bir araya geldi

10 Mart 2014 Pazartesi 11:43
Bakan Işık: Fabrikalarda teknoloji artırılmalı
Kocaeli protokolü, Kandıra-Adapazarı yolu üzerinde bulunan Korkmaz Çelik Fabrikası’nı ziyaret etti. Ziyarette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, teknolojiye yapılan yatırımın artması gerektiğini vurguladı.

 

BAKAN, VALİ VE BAŞKAN KATILDI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Korkmaz Çelik Fabrikası sahipleri Hakkı Korkmaz, Rahmi Korkmaz, Ahmet Korkmaz ve Fabrika Müdürü Gökalp Çobanoğlu tarafından misafir edildi.

 

SANAYİCİ TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPMALI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye’deki firmaların dünyadaki firmalarla rekabet edecek hale gelmesi gerektiğini vurguladı. Bunun için de sanayicinin teknolojiye yatırım yapması gerektiğini vurgulayan Bakan Işık, “Ne kadar ileri teknolojiyle üretim yaparsak malımızın katma değeri o kadar artıyor. Üretimdeki katma değer artışından en alttan en üste kadar herkes pay alıyor” dedi.

 

KANDIRA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Korkmaz ailesine böylesi bir tesisi Kandıra’ya kazandırdıkları için teşekkür etti. Kandıra için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz de sizin gibi en iyi üretimi yapmak için çaba sarf ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

KANDIRALILAR EN İYİSİNE LAYIK

Kandıra’yı geliştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kandıralılar daha güzeline, en iyisine layık. Kandıra’nın köyleri Avrupa’nın köylerinden daha iyi olacak’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.03.2014 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38