Baran, gününü öğrencilerle geçirdi

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez’de bulunan Nene Hatun İlköğretim okulu, Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim okulu ve Körfez Yarımca Lisesini ziyaret etti.

Baran, gününü öğrencilerle geçirdi

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez’de bulunan Nene Hatun İlköğretim okulu, Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim okulu ve Körfez Yarımca Lisesini ziyaret etti.

20 Mart 2014 Perşembe 13:44
Baran, gününü öğrencilerle geçirdi
 SKM programları kapsamında AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Körfez’de bulunan bir çok STK’lar, Kamu kuruluşları ve okulları ziyaret eden Baran, “ Biz bu yola çıkarken birlik ve beraberliğin hâkim olacağı bir Körfez hayal ederek çıktık ve bunu başardık. Şimdi inşallah 1 Nisan’da rozetimi çıkartarak Körfez’in başkanı olacağım. Bugün nasıl halkla iç içeysek yarında yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Sabahın erken saatlerinde ilk ders zili çalarken AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve teşkilat mensupları Atalar mahallesinde bulunan Nene Hatun İlköğretim okulunu ziyaret etti. Okul müdürü Veli Köklüağaç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Köklüağaç, “Yıllardır prefabrik okulda çocuklarımız eğitim görüyordu. Bu modern binaya Körfez Belediyesi sayesinde kavuştuk. Artık yavrularımız daha sağlıklı bir ortamda eğitim alıyorlar” dedi. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran okul öğretmenleriyle birlikte sohbet edip onların sorularını cevapladı. Daha sonra çocuklarla resim çekilerek ziyaretlerine devam etmek üzere Kirazlı yalıda bulunan Tevfik Fikret İlköğretim okuluna geçti.

 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim okulunda AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’ı kapıda karşılayan okul müdürü Kemal Şahin ve okul müdür yardımcısı Ali Yalınkaya ders zili çalana kadar mini bir sohbet gerçekleştirdi. Ders zilinin çalmasında sonra AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran çocuklarla top ve voleybol oynayarak çocukları memnun etti. Daha sonra onlarla resim çekilerek o güzel anları ölümsüzleştirdiler. Öğretmenlerle de görüşen AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran onlarla samimi bir atmosferde sohbet etti. Okulun bir takım eksiklerinin olduğunu dile getiren öğretmenler seçimden sonra bu isteklerinin yerine getirilmesini Baran’dan rica ettiler. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, “Okullarımız ve siz hocalarımız bizim başımızın tacısınız, bugün nasıl buralara gelip sizlerle iç içeysek yarında beraber okulumuzun ve tüm okullarımızın sorunlarını masaya yatırıp çözümlere kavuşturacağız. Bizlerin birinci önceliği eğitim” dedi.

 

ÖĞRENCİLERLE AYNI SIRA DA OTURDU

Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim Okulu ziyareti bittikten sonra ara vermeden Körfez Yarımca Lisesine geçen Baran ve Teşkilat mensupları okul öğrencilerin hoş karşılamaları karşısında Baran kendilerine teşekkür etti. Okulun tarihinden bahseden okul müdürü Bestami Genç okulumuz çok sayıda başarılı öğrenciler mezun verdi. Genç  “Birçok ünlü isimde bu okuldan mezun oldu. Okulumuz Körfez için çok önemli olduğunu düşünüyorum, belediyemizde bugüne kadar hep arkamızda durarak okulumuza destek verdi. Sizinde dediğiniz gibi birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizde eğitimi daha ileriye taşıyacağız”. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, “ 12 yılda eğitime verilen destek göz ardı edilemeyecek kadar büyük. İktidarımız ve Başbakanımız yarınlarımız, geleceğimiz çocuklarımız olduğunu bilinci ile  çok büyük bir bütçe ayırıyor eğitime. Biz bu oynanan oyunlara karşı ülkemizi geliştirmeye ve büyütmeye devam edeceğiz” dedi. Okul ziyaretleri biten AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları bir takım ev ziyaretleri ve taziye ziyaretleri yapmak üzere oradan ayrıldı.

 

Son Güncelleme: 20.03.2014 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38