Baro'dan Aile Hukuku semineri

Kocaeli Barosu “Aile Hukukunda Mal Rejimleri” konulu panel düzenledi. Panele konuşmacı olarak Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Şıpka katıldı

Baro'dan Aile Hukuku semineri

Kocaeli Barosu “Aile Hukukunda Mal Rejimleri” konulu panel düzenledi. Panele konuşmacı olarak Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Şıpka katıldı

02 Ekim 2015 Cuma 17:14
 Baro'dan Aile Hukuku semineri

Kocaeli Barosu tarafından düzenlenen ” Aile Hukukunda Mal Rejimleri” konulu panel Kocaeli Barosu Av.Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda gerçekleşti. Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Şıpka’nın konuşmacı olarak katıldığı panele Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Baro yönetimi, avukatlar ve stajyer avukatlar katıldı.

 İKİ OTURUMDA YAPILDI

Panelin açılış konuşmasını yapan Kocaeli Baro Başkan Yardımcısı Av. Nuri Almaz, “2002 yılında yürürlüğe giren ancak tam olarak uygulanmayan mal rejimleri ile ilgili bilgi verecek. Şuana kadar birçok eğitim semineri vermemize rağmen eksik bilgiye sahibiz. İnanıyorum ki bugünkü panelimizle bu eksiklerimizi de kapatacağız. Panelimiz iki oturum şeklinde yapılacak. İkinci oturumun sonunda soruları cevaplayacak” dedi.

MAL REJİMİ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Panelin konuşmacısı olan Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Şıpka,” aileye ait malların ne şekilde idare edileceği, aile malları ile ilgili kanunda mevcut mal rejimlerinin neler olduğu, bu mal rejimleri üzerinde tarafların anlaşarak ya da mahkemeye başvurma yoluyla yapabilecekleri değişiklikler, mal rejimlerinin sona erme halleri ve mal rejimlerinin ne şekilde tasfiye edileceği gibi konular üzerinde açıklamalarda bulundu. Panelin ikinci oturumunda ise Şıpka, katılımcıların sorularını cevapladı.

 

 

Son Güncelleme: 04.10.2015 13:04
Anahtar Kelimeler:
SemineriBarodanAile Hukuku
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38