banner28

Barolar adaletin olmazsa olmazı ve savunmanın temsilcisidir

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Barosunun 77 nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Baro Başkanı ve yönetimine ziyarette bulundu.

Barolar adaletin olmazsa olmazı ve savunmanın temsilcisidir

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Barosunun 77 nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Baro Başkanı ve yönetimine ziyarette bulundu.

20 Kasım 2015 Cuma 12:52
Barolar adaletin olmazsa olmazı ve savunmanın temsilcisidir
Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bugün Kocaeli Baromuzu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Başkana ve yönetim kurulu üyelerine her zamanki sıcak karşılamaları için çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en güçlü barolarından biri olan Kocaeli Baromuzun 77 nci kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Kocaeli barosu ile çalışmaktan, ilimizin sorunlarına, gündemdeki konularına ve gelecek perspektifindeki çalışma başlıklarına birlikte yaklaşmaktan ve birlikte ortak çalışma anlayışı geliştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şüphesiz Barolar adaletin olmazsa olmazı ve savunmanın temsilcisi olmakla birlikte, her ilde bulundukları kentin sosyal, toplumsal gelişmelerine katkı koyan, görüş, düşünce ve önerileriyle bu gelişimi etkileyen kurumlardır. 
Kocaeli Türkiye’nin büyük yürüyüşüne anlamlı katkılar sunan, her yanı ve yönüyle derinlik ve zenginlikleri olan bir büyükşehirdir. Bu anlamda Kocaeli Barosu da hem mensupları, hem bu anlamdaki çalışmaları, hem de ortaya koydukları katkılarıyla bu büyüklüğe çok önemli katkı sağlıyor. Bu duygu ve düşüncelerle Baromuzun  Sayın başkanı ve tüm üyelerine nice sağlıklı, başarılı yıllar diliyorum. Geçmişten bugüne baroda görev alan, emek veren ama bugün hayatta olmayan tüm baro mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum” diyen Sayın Valimizin ardından Baro Başkanı Sertif Gökçe ise yaptığı konuşmasında; “Sayın Valimizin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz ilk göreve başladığında kendilerinin hukuktan ve adaletten yana olduğunu gördük.  Sayın Valimizin Kocaeli için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Bugün yine bunun bir örneğini görüyoruz” diyerek, Sayın valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Baro Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 20.11.2015 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38