banner28
banner23
banner36

“Baş Belası”nın prömiyeri büyüledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Oda Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Baş Belası” adlı oyunun prömiyeri yapıldı

“Baş Belası”nın prömiyeri büyüledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Oda Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Baş Belası” adlı oyunun prömiyeri yapıldı

21 Ocak 2015 Çarşamba 10:35
“Baş Belası”nın prömiyeri büyüledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları SDKM Oda Tiyatrosu’nda sahnelenen "Baş Belası" adlı oyunun prömiyeri yapıldı. Sam Bobrıck’in yazdığı Veysel Sami Berikan tarafından yönetilen oyunun oyuncuları Eylem Tanrıver Varlı, Engin Benli ve Şafak Karali’den oluşuyor. Büyük bir beğeniyle izlenen oyunun sonunda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni tarafından oyunculara ve yaratıcı kadroya çiçek takdim edildi.

 

PSİKOLOG VE HASTA ARASINDA YAŞANANLAR

Bir psikolog ve bir hasta, içinden çıkılamayan bir hal alan tedavi süreci, bu tedavi sürecinde yaşananları, hem güldüren hem düşündüren olaylar zincirinin anlatıldığı oyunun ilk gösterimi gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde oyunun büyük sahnede gösterime girmesi ve gala yapılması planlanıyor.

 

YARATICI KADRO

Som Bobrick tarafından yazılan oyunun çevirmenliğini Ekin Tunçay Turan, yönetmenliğini Veysel Sami Berikan yapıyor. Baş Belası adlı oyunun yönetmen yardımcılığını Pınar Ünsal, dekor ve kostüm sorumluluğunu Rona Topçuoğlu, ışık Erol Dinçdemir, ses Mehmet Cebe sorumluluğunda yapılıyor.

Son Güncelleme: 21.01.2015 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38