Başarılarını buzda kutladılar

Büyükşehir'in karne hediyesi başarılı öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Başarılarını buzda kutladılar

Büyükşehir'in karne hediyesi başarılı öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

26 Ocak 2016 Salı 15:28
Başarılarını buzda kutladılar
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci döneminde takdir ve teşekkür getiren öğrencilere verdiği karne hediyesi başarılı öğrencilerden büyük ilgi gördü. Tatilin ilk gününde Buz Sporları Tesisi'ne gelen çok sayıda öğrenci, başarı belgelerini göstererek tesisten ücretsiz yararlandı. Başarılarını buzda kutlayan çocuklar, karne hediyesi için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

TATİLİN İLK GÜNÜNDE BUZDALAR

Başarılı öğrenciler, tatilin ilk gününde adeta Buz Sporları Tesisi'ne akın etti. Takdir, teşekkür ve onur belgelerini buradaki yetkililere gösteren çocuklar, halk seansı içerisinde bir saat boyunca buzun keyfini çıkardı. Buz pateni bilmeyen öğrencilere ise Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitmenler tahsis edildi. Kask ve patenler de ücretsiz olarak çocuklara temin edildi.

YARI YIL TATİLİ BOYUNCA SÜRECEK

Büyükehir Belediyesi'nin söz konusu karne hediyesi yarı yıl tatili boyunca devam edecek. Birinci eğiti yılı içinde takdir, teşekkür ve onur belgesi alan öğrenciler ücretsiz olarak Olimpik Buz Sporları Tesisi'nden yararlabilecek. Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerinde bulunan tesise gelen öğrenciler burada başarı belgelerini yetkililere göstererek halk seansı içinde bir saat ücretsiz olarak buz pateni yapabilecek.

SEANS GÜN VE SAATLERİ

Başarılı öğrenciler Çarşamba ve Cuma günleri 10.00-19.00, Pazartesi, Salı ve Perşembe 10.00-15.00 ve hafta sonları ise 14.00-19.00 arasında Buz Sporları Tesisi'nden ücretsiz yararlanabilecek.

Son Güncelleme: 26.01.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38