Başkan, 1 Mayıs’ı kutladı

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı

Başkan, 1 Mayıs’ı kutladı

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı

30 Nisan 2014 Çarşamba 10:59
Başkan, 1 Mayıs’ı kutladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve İşçi Bayramı’nı tebrik etti

 

BÜYÜKŞEHİR AİLESİ HUZUR İÇİNDE

Halk arasında İşçi Bayramı olarak bilinen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün çalışanların bayramını kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir ailesinin huzur ve mutluluk içerisinde çalıştığını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Biz, büyük bir aileyiz. Hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet için varız. El ve gönül birliğiyle bunun için çalışıyoruz.

 

EMEK VERENDEN YANAYIZ

Çalışanlarımızın emeğinin hakkı kutsaldır. Belediyemizin hiçbir çalışanına beş kuruş borcu yoktur. Her zaman, bu kent ve bu ülke için çalışan emek verenden yanayız. Çalışan, üreten herkesle gurur duyarız. Biz ‘işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını verilmesi gerektiğine’ inanırız. Çalışanlarımızla her zaman iç içeyiz, aynı sofradayız. Çalışanlarımıza değer veriyoruz, onları iyi gününde de kötü gününde de yalnız bırakmıyoruz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

HEMŞEHRİLERİMLE GURUR DUYUYORUM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajında; “1 Mayıs vesilesiyle bütün çalışanların bayramını kutluyorum. Evine helâl alın teri ile ekmeğini götüren, çoluk çocuğuna rızkını temin etme derdinde olan o yiğit ve mert insanlarımızla, hemşehrilerimle gurur duyuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.04.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38