Başkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Türk ve dünya çocuklarının bayramını kutladı

Başkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Türk ve dünya çocuklarının bayramını kutladı

22 Nisan 2014 Salı 12:21
Başkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkiye’de ilk kez kurulan ve bu boyutta tek olan çocuk fuarıyla Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleri 2 yıldır dünya çapında ses getiriyor.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk ve dünya çocuklarının bayramını kutladı.Başkan Karaosmanoğlu mesajında, dünyada çocuklara yönelik tek bayramı olan ülkenin, Türkiye olduğunu vurguladığı mesajında; bu bayramın ülkemizin ve dünyanın bütün çocuklarıyla birlikte kutlanmasının önemine işaret etti.

 

KOCAELİ DE BAYRAM BAŞKADIR

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün üç coşkuyu bir arada yaşıyoruz; Millî egemenlik coşkusu, bahar coşkusu ve geleceğimiz olan çocuklarımızın bayram coşkusu. Sevinç üstüne sevinç yaşıyoruz. 23 Nisan vesilesiyle 41 ülkenin çocukları bizim çocuklarımızla bir araya geldi. Güzel Kocaeli’mize konuk oldular. Çocuklarımızla tanışıp kaynaştılar. Geleceğe barış köprüleri kurdular. Barışı, sevgiyi, güzelliği Kocaeli’nde paylaşıyorlar. Burada yeni dostlar ediniyorlar. Geleceğin dünyasını inşa ediyorlar. Bu organizasyon, aynı zamanda geleceğe yapılmış çok büyük bir yatırımdır. Çünkü Kocaeli’nde bayram başkadır.

 

BARIŞ KÖPRÜLERİ GELECEĞE TAŞINACAK

Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri ve yarınlara hazır olmaları için Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Dünya çapında meşhur dev sahne gösterilerinden 40’tan fazla atölye çalışmasına, pilotluktan askerliğe, doktorluktan radyo DJ’liğine kadar eğlenceli meslek tanıtımlarına çocuklarımıza bir dünya eğlenceyi sunuyoruz” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada benzeri olmayan bu güzel günü hep beraber kutluyoruz.Çocuklarımızın sevincini birlikte yaşıyoruz. İnşallah; barış, sevgi ve güzellik dolu bir dünyayıçocuklarımız kuracaklar. Geleceğin, devlet adamları, bilim adamları ve mucitleri olacaklar.Bugün Kocaeli’nde atılan barış köprülerini; yavrularımız geleceğe taşıyacaklar” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bülten No: 663

 

Son Güncelleme: 22.04.2014 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38