banner28
banner23
banner36

Başkan, “Amatöre katkı görevimizdir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimini misafir etti

Başkan, “Amatöre katkı görevimizdir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimini misafir etti

10 Ağustos 2015 Pazartesi 11:34
Başkan, “Amatöre katkı görevimizdir”
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkanlık çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Amatöre katkı görevimizdir. Bizler doğrusunu yapıyoruz” dedi. Amatör sporun Kocaeli’de geldiği durumun özetlendiği toplantıda, geleceğe dönük hedeflerde konuşuldu.
“KULÜPLERİMİZ İNSAN FABRİKASIDIR”
Kocaeli’nin ülkemizde amatöre katkı ve tesisleşme noktasında ileri noktalara gelmesine büyük katkı sağlayan Başkan Karaosmaoğlu, ASKF yönetiminin ziyaretinde, “Kulüplerimizi insan fabrikası olarak, iyi bireyler yetiştirecek yerler olarak değerlendirmeliyiz. Artı değer üretecek, insanı mutlu edecek hizmetler yapmalıyız. Kulüplerimizin kalitesini yükselteceğiz. Biliyoruz ki, yöneticilerimiz fedakârlık yaparak bu hizmeti ortaya koyuyorlar. Bu sporu seven insanların sayısını çoğaltmalıyız” diye konuştu.
“MESLEK SAHİBİ, EĞİTİMLİ SPORCULAR YETİŞTİRELİM”
Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, “Meslek sahibi olan hayata iyi hazırlanan eğitimli sporcular yetiştirmeliyiz ve geleceğe iyi hazırlanan bireyler olmalarını sağlamalıyız. Özellikle futbolu meslek olarak gören ve umut bağlayan gençleri düşünerek hayal kırıklığına uğramalarını da önlemeliyiz. Kulüp başkanları ve yönetimi çocuklarımızın elinden tutmalı ve daha çok sahiplenmelidir. Çocuklarımızı bataktan ve pisliğe gitmesinden hep beraber kurtaracağız. Hayatın içerisindeki tüm boşlukları dolduracağız. Bunu kulüplerimiz her mahallede, her bölgede yavrularımızın elinden tutarak yapacak. Bedenen ve ruhen sağlıklı insanlar yetiştireceğiz” dedi. 
“SPOR ALTYAPISIYLA VARLIKLI BİR ŞEHİRİZ”
2004 yılından itibaren gerçekleştirilen tesisleşme hamlesinin devam ettiği bugünlerde Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimiz varlıklı bir şehirdir. Bunu Kocaeli’deki spor altyapısıyla da görebiliriz. Güzel şehrimiz tesisleşme noktasında en varlıklı illerden birisidir” dedi.  ASKF Başkanı Murat Aydın da, “Tesisleşmede 81 ilin en önde gideniyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarını ve desteklerini tüm Türkiye’deki toplantılarda anlatıyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu da, ASKF Başkanı Aydın’ın amatör spora verilen katkı ve desteklerden bahsetmesi üzerine, “Bizler doğruyu yapıyoruz. Ancak bu yaptıklarımız katkı değil, görevimizdir” dedi.
“ÇOCUKLARIMIZ BU ÜLKENİN EVLATLARIDIR”
Amatörce yapılan işlerde Allah rızasının olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız bu ülkenin evlatlarıdır. Hizmet verdiğiniz, emek sarf ettiğiniz sporcularınızın arasından ne güzel insanlar yetişecek. Gençlerimizin tahsillerine de önem verin. Okul hayatları söndürülmesin. Eğitim hayatlarına da katkı sağlamalıyız. Asıl olan eğitimdir” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra ASKF yönetimi ve Başkan Karaosmanoğlu geleceğe dönük amatör spora yapılabilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Son Güncelleme: 10.08.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38