Başkan ‘’Asım’ın nesli yetişiyor’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti

Başkan ‘’Asım’ın nesli yetişiyor’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti

27 Mart 2015 Cuma 11:14
Başkan ‘’Asım’ın nesli yetişiyor’’

2014-2015 yılında hizmete giren 32 derslikli ve 600 öğrencinin eğitim aldığı Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bedenen güçlü, akıl yönünden yüksek, ahlak yönünden kuvvetli Asım’ın neslini yetiştirmek için ülkemizde ve şehrimizde yoğun biçimde çalışıyoruz” dedi.

 OKUL HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci ve Okul Müdürü Arif Sağlam, ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na eşlik ederek, ilçede yapılan eğitim çalışmaları ve okulun son durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, “Gençliğin iyi yetişmesine çok önem veriyorum. Bütün yavrularımız Allah’ın bize emanetidir. Gençlik çalışmalarına ağırlık vererek, Bilgi Evlerimizi de çocuklarımızın hizmetine adadık. Ahlaklı, inançlı, milletine, kentine ve ülkesine faydalı bir gençlik yetişmesinin arzusundayız. İnanıyorumki gençliğimiz gelecekte çok daha güçlü bir medeniyet oluşturacaklardır” şeklinde konuştu. Okul müdürü Sağlam da, Büyükşehir Belediyesi’nin okullarına ve eğitime katkısından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 27.03.2015 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38