banner28

Başkan Baran’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Baran’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

24 Kasım 2015 Salı 11:53
 Başkan Baran’dan Öğretmenler Günü Mesajı
Geleceğine yön verecek nesilleri yetiştirmek için eğitimciliği bir ideal olarak benimseyen ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gayret gösteren öğretmenlerin toplumun en kıymetli değerlerinden olduğunu vurgulayan Başkan Baran, "Öğretmenlik insanlık tarihinin en kıymetli ve ölümsüz mesleğidir. Onların yetiştirdiği nesiller ülkemizin geleceğine sahip çıkacak, aldığı eğitimle ülkesini bir adım daha öteye taşıyacak fidanlardır. 
Öğretmenlerimiz; bilgi sahibi, çalışkan, vatanına bağlı ve kendini doğru ifaden bireyler yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları yerine getiren ilim neferleridir. Bizlere düşen en önemli görev öğretmenlerimize gereken saygı ve değeri göstermektir.
Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür” dedi.Körfez Belediyesi olarak eğitimin baş aktörleri öğretmenlerle birlikte yarınlar için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Baran, "Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 24.11.2015 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38