Başkan, ‘’Bu başarıda emek var’’

Başkan Karaosmanoğlu, Petrol-İş Genel Başkanı Yaşar’ı ziyaret etti

Başkan, ‘’Bu başarıda emek var’’

Başkan Karaosmanoğlu, Petrol-İş Genel Başkanı Yaşar’ı ziyaret etti

20 Kasım 2015 Cuma 12:43
Başkan, ‘’Bu başarıda emek var’’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar’ı ziyaret etti. 5 Eylül 2015 tarihinde yapılan 27. Olağan Genel Kurul’da genel başkanlığa seçilen Yaşar’ın, Kocaeli’nin yetiştirdiği bir değer olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Petrol-İş’in genel başkanı seçilmesinden dolayı Ali Ufuk Yaşar kardeşimi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, çok başarılı olacaktır. Hem ülkemize, hem de işçimize faydalı sendikacılık yaparak güzel vatanımızın ilerlemesine katkı sağlayacaktır. Ali Ufuk Bey’in genel başkanlığa seçilmesi, kendisinin ve ekibinin büyük emeğiyle olmuştur. Bu güzel ve başarılı yürüyüşte Kocaeli kentinin katkısı da büyüktür” dedi.

 

YILLARIN EMEĞİ BU SONUCU GETİRDİ

Başarının ve çalışkanlığın sonucu olarak Petrol-İş Genel Başkanlığı’nı kazanarak, Kocaeli’den bir ismin bu göreve gelmesinin şehrimizde yaşayan her insanı mutlu ettiğini ifade eden Başkanm Karaosmanoğlu, “Sabır ve çalışkanlık bir araya geldiğinde, şehrimizin güzel bir ismi çok önemli bir sendikanın başına gelmiştir. İnanıyorum ki, işçimiz ve işverenimiz kol kola mutlu bir şekilde üretim yaparak ve aynı zaman birbirlerini koruyarak güzel Türkiye’mize hizmet edecekler” açıklamasını yaptı.

 

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar da, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden dolayı onur duyduklarını ifade ederken, “Başkanımızın Kocaeli için hizmetlerini biliyoruz. Kendilerini tebrik ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizleri nezaket gösterip ziyaret etmesinden dolayı şahsına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.11.2015 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38