Başkan Büyükakın, ‘’İyilik çoğalsın istiyoruz’’

Başkan Büyükakın, örnek davranış gösteren otobüs şoförü Bayram Yıldırım’ı makamında konuk etti.

Başkan Büyükakın, ‘’İyilik çoğalsın istiyoruz’’

Başkan Büyükakın, örnek davranış gösteren otobüs şoförü Bayram Yıldırım’ı makamında konuk etti.

30 Temmuz 2019 Salı 21:28
Başkan Büyükakın, ‘’İyilik çoğalsın istiyoruz’’

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 53 No’lu özel halk otobüsü şoförü olarak görev yaparken kas hastalığı nedeniyle araca binmekte zorlanan Ramazan Özkaya’yı kucaklayarak arabaya alan Bayram Yıldırım’ı makamında konuk etti.  Umuttepe’de Park halinde iken anne Sibel Biter ve oğlu Ramazan Özkaya’ya yardım eden 41 J 0089 plakalı aracın şoförü Bayram Yıldırım’ı tebrik eden Başkan Büyükakın, “Kendisinin yaptığı uygulama gerçekten bizim toplumumuzun milli manevi değerlerine uygun olan bir davranış. Bu güzel örneklerin sayısının artarak devam etmesini istiyoruz. İyi bir davranış gördüğümüzde bu davranışı teşvik etmeliyiz ki toplumumuza ve meslektaşlarına örnek olsun. Kocaeli’nde iyilik çoğalsın istiyoruz” dedi.

 

“DAVRANIŞLARI ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Bayram kardeşimizin yapmış olduğu güzel davranışı, daha önceki günlerde Ulaşımpark’taki benzer iki arkadaşımızı ödüllendirmiştik” diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Büyükakın, “Bu tür güzel davranışları ödüllendirmeye devam edeceğiz. Birlik başkanımıza ve onun yönetimindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ise, “Bayram kardeşimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten vicdana dokunulacak bir hareket sergiledi. Ben bu anlamada bu hareketin Kocaeli’ndeki diğer şoför arkadaşlarımıza örnek olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

 

BAYRAM, “HİZMET ETMEKTEN DE MUTLULUK DUYUYORUZ”

Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi’nin de yer aldığı görüşmede Hat 53 No’lu özel halk otobüsü Şoförü Bayram, kas hastalığı nedeniyle araca binmekte zorlanan Ramazan Özkaya’yı gördüğü andaki duygularını ifade ederken, “O an, engelli kardeşimizi gördükten sonra yardımcı olmam gerektiğini hissettim. Vatandaşlık görevimi yaptım. Sonuçta biz bu işten para kazanıyoruz. Ancak kentimiz insanına hizmet etmekten de mutluluk duyuyoruz” ifadelerini sarf etti. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38