banner28
banner23
banner36

Başkan Büyükakın’dan, Demokrasi ve milli irade vurgusu

“Sahadayız ve her yerde halkımızla gönül buluşmalarına devam ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizle olan bu sıkı gönül bağımız bize nice hizmetlerin kapısını açmak için ilham veriyor” dedi.  

Başkan Büyükakın’dan, Demokrasi ve milli irade vurgusu

“Sahadayız ve her yerde halkımızla gönül buluşmalarına devam ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizle olan bu sıkı gönül bağımız bize nice hizmetlerin kapısını açmak için ilham veriyor” dedi.  

30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:50
Başkan Büyükakın’dan,  Demokrasi ve milli irade vurgusu

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gölcük’ün Hasaneyn ve Nüzhetiye köylerini AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat üyeleriyle birlikte ziyaret etti. “Sahadayız ve her yerde halkımızla gönül buluşmalarına devam ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, Hasaneyn ve Nüzhetiye köylerinde gördüğü ilgi ve sevgiye dönük olarak, “Hemşerilerimizle olan bu sıkı gönül bağımız bize nice hizmetlerin kapısını açmak için ilham veriyor. Bu samimi ilgiye ve güvene layık olmak için çalışıyoruz. İşte teşkilatımızın Başkanı kıymetli büyüğümüz Mehmet ağabeyimiz burada. İlçe başkanımız ve belediye başkanımızda burada. Sadece milletin derdiyle dertlenen bu kadrolar dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanında, yarında yanında olmaya devam edecek” dedi.

 

“BU YOLDAN VE ANLAYIŞTAN ASLA AYRILMAYACAĞIZ”

AK Parti'nin başarısının arkasında güçlü bir lider olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatlarıdır” diyerek Türkiye’nin son 19 yılda kat ettiği ilerlemeye vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Elbette bir tarafta hepimizin yakından bildiği, gördüğü ve her türlü haksız girişimlere rağmen demokrasi mücadelesi. Diğer bir tarafta kalkınmanın, gelişmenin, üretmenin, rekabet edebilir ülke olmanın ve bunun yanında gençlerin geleceğe dair söyleyebilecek sözlerinin ve girişimciliğinin mücadelesini verdi. Biz bugün Gölcük’ün köylerindeyiz. Vatandaşımızın talep ve önerilerini dinliyor, öncelik sırasına göre ne yapmamız gerektiğine karar veriyoruz. İşte milli iradenin üstünlüğü, yeni projelerin ilk adımları, ortak aklın ve bununla birlikte vatandaşına hesap verilebilirliğin en güzel örneği bir kez daha burada. Bu yoldan ve anlayıştan asla ayrılmayacağız” dedi.

 

“VATANDAŞIMIZIN MEMNUN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

Kocaeli’nin tüm köylerinde kırsal kalkınmanın ve konforlu yaşamanın önünde ki tüm engelleri kaldırmak içinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Ulaşımda gerçekleştirdiğim devrim gibi kararın ardından vatandaşımızın memnun olduğunu görüyoruz. Elbette ulaşım başlığının yanı sıra belediyecilik hizmetlerini eksiksiz bir şekilde hemşerilerimizle buluşturmak için de çaba sarf ediyoruz. Tüm kadrolarımızla milletimizin ve hemşerilerimizin emrindeyiz. Hizmetkârı olduğumuz halkımız için, hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 

“DEVLET VE MİLLET EL ELE”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki Türkiye’de, vatandaşların karşılaştığı her soruna ve olumsuzluğa karşı devletin tüm kurumlarının sahada inanılmaz bir şekilde çalıştığını ifade eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “Antalya Manavgat'ta orman yangınları sırasında evleri yanan yaşlı çifte 15 gün içerisinde yeni ev yapıldı. Diğer bir taraftan Orman yangınları sırasında evi yanan 70 yaşında yatalak Manavgatlı Ayşe Deniz Teyzemizin evi de 15 gün içerisinde yapılarak teslim edildi. Manavgat Kalemler Köyünde yaşayan Mustafa Cansız isimli vatandaşımız ise, "Arkadaşlarımın traktörü yandı. 5 tane traktör yandı. 5 tane traktör sıfır olarak geliyor. Bakanlarıma, Devletime, Cumhurbaşkanıma, hepsinden Allah razı olsun. Türk milleti güçlüdür" diyor.  İşte bu güçlü Türkiye’nin örneklerinden sadece bir kaçı. Devlet ve millet el ele. Kocaeli’de de olduğu gibi tek bir yürek şeklinde milletimize hizmet etmenin derdindeyiz. Şunu söylemek gerekiyor. Allah razı olsun devletimizden, milletimizden, Cumhurbaşkanımızdan, Bakanlarımızdan.”

 

“BÜYÜK DAVAMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

“Gölcük Hasaneyn ve Nüzhetiye Köyü sakinlerimizin bizleri güleryüz ve hoş sohbetle karşılamalarından dolayı hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” diyerek ziyaretler sonrası yaptığı açıklamaya, “Gönülden gönüle konuşuyor, milletimizle olan derin ve geleceğe taşıdığımız bu büyük davamızı daha da güçlendirmenin gayreti içerisindeyiz” vurgusu yaparak devam eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bugün Kocaeli’nin her köşesinde karşılaştığımız muhabbet ve içtenlik bize daha çok çalışmamız gereğini anlatıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Belediye Başkanımızla ve teşkilatımızla davamızla birlikte hizmetlerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Çok çalışacağız, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Gerçekleri ve hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz.” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38