Başkan Büyükakın:MEVLİD KANDİLİ BASIN MESAJI 2020  

Başkan Büyükakın: Peygamberimizin yüce ahlâkı herkese örnek olmalı

Başkan Büyükakın:MEVLİD KANDİLİ BASIN MESAJI 2020  

Başkan Büyükakın: Peygamberimizin yüce ahlâkı herkese örnek olmalı

27 Ekim 2020 Salı 08:34
Başkan Büyükakın:MEVLİD KANDİLİ BASIN MESAJI 2020   

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla bütün İslam Âlemi’nin Mevlid Kandili’ni kutladı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum günü olan Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükaın, Mevlid Kandilinin tüm insanlığa ve özellikle İslâm dünyasına barış, huzur, adalet, sağlık ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Büyükakın, "Mevlid Kandili, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in, insanlığın yaşadığı en karanlık dönemde dünyayı şereflendirerek, yeni ve mutlu bir çağın doğmasına vesile olduğu gündür. Peygamberimizin dünyaya gelişiyle birlikte, insanlık üzerine çöken kara bulutlar dağılmış, cehalet, haksızlık ve zulüm sona ermiştir. O’nun örnek hayatı, her Müslüman için alınması gereken derslerle doludur. Bir Müslüman olarak Peygamberimizi örnek alarak kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma vesilesidir.

 

Mevlid Kandilinin de ülkemizden başlayarak bütün İslâm âleminde ve tüm dünyada şefkat, sevgi, adalet, mutluluk, sağlık ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu mübarek gece yaşadığımız sıkıntılı günlerin sona ermesine sebep olur. Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin, aziz milletimizin ve Kocaelili hemşerilerimin Mevlid Kandilini kutlarım" dedi.

 

Son Güncelleme: 28.10.2020 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38