Başkan, dernekler amatör ruhla hizmet etmelidir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Samsunlular Derneği’ni makamında misafir etti

Başkan, dernekler amatör ruhla hizmet etmelidir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Samsunlular Derneği’ni makamında misafir etti

16 Nisan 2015 Perşembe 12:07
Başkan, dernekler amatör ruhla hizmet etmelidir

Kocaeli Samsunlular Derneği Başkanı Özay Yıldız ve yönetimini misafir eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Derneklerimiz amatör ruhla hizmet etmelidir. Amacı insana hizmet olan sivil toplum kuruluşlarının merkezinde özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz olmalıdır. Ülkemizin geleceği onların ellerindedir. Bu nedenle sizler ve her dernek yönetiminin faaliyet alanının tepesinde, nesillerin eğitimine ve kültürel gelişmişliğine katkı sağlamak olmalıdır” dedi.   

“BİLGİ EVLERİ GİBİ ÇALIŞSIN”

Bilgi Evleri’nin Kocaeli’nin evlatlarına hizmet ettiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın hizmetinde olan bu sıcak yuvalar, neslimizin doğru bilgileri alarak yetişmesine pozitif katkı sağlıyor. Bunu sosyal belediyeciliğin eğitim alanındaki çok önemli bir çalışması olarak görüyorum. İşte bu noktada siz derneklerimizin bizlerle oluşturacağı faydalı projelerle, derneklerimizin bir bilgi evi gibi çalışmasını sağlayabiliriz. Çocuklarımıza ve gençliğimize yapacağımız en önemli hizmet, değerler eğitimidir. Bu da sizlerin dernek merkezlerinde yapacağınız öncülükle gerçekleşebilir” şeklinde konuştu.   

“KENT KÜLTÜRÜNE KATKI SAĞLAYALIM”

Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’ün de eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Kent kültürünün gelişmesi için katkı sağlayalım. Bizim için çok önemli olan bu bakış açısına derneklerimizin katkı vereceğini düşünüyorum. Sizlerin ve bizlerin ortak paydası yaşadığımız şehir olan Kocaeli’dir. Dernekçilik kent kültürünü geliştiren bir yapıda olmalıdır” ifadelerini kullandı. Kocaeli Samsunlular Derneği’nin gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na yerel motiflerle işlenmiş semaver hediye edildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 16.04.2015 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38