banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Durmak yok, hizmete devam’’

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri ve daire başkanları ile bir araya geldi.

Başkan, ‘’Durmak yok, hizmete devam’’

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri ve daire başkanları ile bir araya geldi.

03 Kasım 2015 Salı 12:38
Başkan, ‘’Durmak yok, hizmete devam’’

Kocaeli’yi 2004’ten itibaren yerel anlamda geliştiren, imar eden ve kanıksanmış sorunlara çözüm bularak daha yaşanabilir bir kent oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Doç.Dr Tahir Büyükakın ile birlikte üst düzey yöneticilerle bir araya geldi. 1 Kasım seçimin ardından halkın hizmet ve istikrar istediğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarına, “Halkımız ülkemizde istikrara, güvene ve geleceğine, iradesiyle son noktayı koydu. Biz yerel yöneticiler olarak da durmak yok, hizmete devam diyoruz. Halkımıza daha büyük bir aşkla hizmet edeceğiz” dedi.

 OMUZLARIMIZDA BÜYÜK SORUMLULUK VAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve atanan Dr. Hasan Aydınlık da ilk toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Ankara İlaç ve Tıbbi Cihaz Daire Başkan Yardımcılığı, Sağlık Bakanlığı’nda Müsteşar Danışmanlığı ve Daire Başkanlığı görevinde bulunmuş Dr. Hasan Aydınlık’ı hizmet kadrosuna dâhil etti. Daire Başkanları ile bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, “Hepiniz halkın istek ve taleplerini çok iyi dinleyerek, yoğun biçimde çalışacaksınız. Milletimizin istediği istikrar ve hizmetin yapılması için çalışma arkadaşlarımızla 7/24 vatandaşımızın yanında olacağız. Unutmayın ki, yerel yönetimler olarak bizlerin omuzlarında büyük sorumluluk var. Bu anlayışla ülkemizi ve şehrimizi birlikte, halkımızla beraber geleceğe taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 03.11.2015 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38