Başkan, ‘’Esnafımız mahallesinin ve çevresinin hamisidir’’

Esnaf ve Kobilerin ülke ekonomisindeki önemini çok iyi bilen Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova esnafını ziyaret etti

Başkan, ‘’Esnafımız mahallesinin ve çevresinin hamisidir’’

Esnaf ve Kobilerin ülke ekonomisindeki önemini çok iyi bilen Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova esnafını ziyaret etti

22 Ekim 2015 Perşembe 12:01
Başkan, ‘’Esnafımız mahallesinin ve çevresinin hamisidir’’

Ülkemizde kutsal bir iş gerçekleştiren esnaflarımızı Çayırova’da ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, emeğin kutsal olduğunu ifade etti. Emeğin kutsal olduğunu her ortamda ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sanatkâr denilince; güven veren, sözüne, işine ve sanatına sadık, mahallenin ve çevresinin hamisi, dürüst, ahlâklı ve örnek bir şahsiyet algılanır. Binlerce yıldır bu topraklarda esnaflık, sadece bir ticari faaliyet olmanın ötesinde görülmüş, atalarımız asayişten çevre düzenine kadar, esnafa güven duymuşlardır. Bizler de bu anlayışa sahip esnaflarımızla ilişkilerimizi sıkı tutarak şehrimizin kalkınması için el birliğiyle hareket ediyoruz” dedi.

 HIZLA DEĞİŞEN KOCAELİ’DE ESNAFIMIZIN PAYI BÜYÜK

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin de eşlik ettiği Fatih Caddesi’ndeki esnaf ziyaretlerinde, şehrin genel görünümü ve hizmetlerin halkımıza nasıl yansıdığı da konuşuldu. Hızla değişen Kocaeli’nde esnafların büyük emeklerinin olduğunu gerçekleştirdiği ziyaretlerde ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin gelişiminde esnafımızın emeği var ve bundan gurur duyuyoruz. Bizler de sizlerle her zaman diyalog içindeyiz. Bu iletişimimiz her daim sürecek. Ancak son dönemlerdeki ülkemizdeki huzur ve güven tablosunu yıkmak isteyen bir takım çevrelerin sadece siyasi istikrara değil, ekonomimize kast ettiğini üzülerek görüyoruz. Ama Allah’ın izniyle sizlerin ve aziz milletimizin sağduyusu ile bu oyunların da üstesinden geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 FIRSATLARI VE ESNAF DESTEKLERİNİ TAKİP EDİN

Başkan Karaosmanoğlu, Fatih Caddesi’ndeki esnaf ziyaretlerinde devlet tarafından verilen kredi ve destek paketlerinin takip edilmesi noktasında önemli hatırlatmalar yaparken, “Hükümetimiz esnafımıza 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği verecek. Özellikle KOBİ’lerin kredi alırken taşınır varlıkları da teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller kaldırılacak” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, Fatih Caddesi’ndeki esnaflarla bereketli ve hayırlı işler dilerken, kent için önerilerini de dinledi.

Son Güncelleme: 22.10.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38