Başkan, ‘’Esnafımızla büyüyoruz’’

Ülkemizin sayılı mobilya ve ev gereçleri satış merkezi MOBESKO’nun esnafı, Başkan Karaosmanoğlu’nu ağırladı

Başkan, ‘’Esnafımızla büyüyoruz’’

Ülkemizin sayılı mobilya ve ev gereçleri satış merkezi MOBESKO’nun esnafı, Başkan Karaosmanoğlu’nu ağırladı

21 Ekim 2015 Çarşamba 11:32
Başkan, ‘’Esnafımızla büyüyoruz’’

Ülkemizin önemli ticari organizasyonların başında yer alan esnaflarımızın bir araya gelerek kurduğu, kurumsal oluşumların en güzel örneklerinden birisi olan MOBESKO, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu misafir etti. Yönetim binasında sabah kahvaltısıyla başlayan birliktelikte, MOBESKO yönetiminin ve esnafının talepleri dinlendi. Esnaflarımızın ekonomik ve istihdam anlamında ülkemizde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel Türkiye’miz esnafıyla büyüyor. Bunun farkında olan bizler bunun için MOBESKO’nun kuruluşundan itibaren her anında kendilerinin yanında olduk. Bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

 EN BÜYÜK DESTEĞİ BAŞKANIMIZDAN ALDIK

MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, “Kendi konumunda şehrimize ve Türkiye’ye örnek olmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu noktada en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanımızdan alıyoruz, almaya devam edeceğiz. Temel atılmadan önce ve sonra her isteğimize olumlu baktılar, bizleri cesaretlendirdiler. Bundan sonra da beraber çalışacağız” şeklinde konuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de katıldığı ziyarette, taleplerini dile getiren Baştürk konuşmasını, “Üst geçit, bisiklet yolları, ulaşım daha rahat olacağını düşündüğümüz yan yol, durak ve sosyal donatı alanları noktasında Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’ndan destek bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 HER YÖNÜYLE ÖRNEK BİR KURUM OLDU

Yaklaşık 600 kişinin çalıştığı MOBESKO’da esnafların taleplerin dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Buranın planlanmasından başlayan her safhasında yer aldık. Kocaeli ve bölgemiz için öncü ve yüz akı olan örnek bir kurum haline geldi. İnsanımızın rahatlıkla alışverişini yaparken kendini güven içerisinde hissediyor. Nezih bir yer olmakla birlikte buranın güçlü ve çekici olması sizlerin birlik ve bütünlüğünüzden kaynaklanıyor. MOBESKO cazibe merkezi haline geldi. Talepler noktasında da üst geçidi en kısa zamanda yapıyoruz. Ulaşım noktasında bir çalışma gerçekleştireceğiz. Yan yolumuz 15 Kasım gibi zaten açılıyor. Bisiklet yolu, çocuk oyun alanı ve MOBESKO’ya giriş-çıkış noktasında kısa zamanda her şey rayına oturmuş olacaktır” açıklamalarını yaptı.

 ESNAFIMIZIN BÜYÜMESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Bu bölgede ulaşıma dönük 80 milyonluk bir yatırım yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “24 saat esasıyla çalışma yapılan bölgede kısa zamanda kavşak bitirilecektir. Metro için 2018 yılında düğmeye basacağız. Esnafımız ve işverenimize değer veriyoruz. Bizlerin dünya pazarına ihtiyacımız var. Unutulmamalı ki çalıştığımız ve ürettiğimiz sürece onurlu yaşayabiliriz. Bizlerde sizlerin yanındayız ve esnafımızın büyümesini çok önemli buluyoruz. Nerede faydalı iş varsa vatandaşımızın ve insanımızın yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra MOBESKO esnafını da gezerek işlerinde bereketler diledi.

 

Son Güncelleme: 23.10.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38