Başkan, ‘’Gençlerimiz istiyor biz yapıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Mollafenari’deki futbol sahasının son halini yerinde inceledi

Başkan, ‘’Gençlerimiz istiyor biz yapıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Mollafenari’deki futbol sahasının son halini yerinde inceledi

02 Kasım 2015 Pazartesi 13:12
Başkan, ‘’Gençlerimiz istiyor biz yapıyoruz’’

Gelecek nesillerin sağlıklı olmasının önemini bilen ve model alınan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gençliğe bir hizmet daha kazandırıyor. Gebze Mollafenari’de yapılan FİFA standartlarındaki futbol sahasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yerinde inceleyerek, projenin geldiği son noktayı denetledi. Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı açıklamada, “Şehrimizin ve geleceğimizin sahipleri gençlerimize önemli bir hizmeti bitirmek üzereyiz. Birkaç düzenlemeden sonra burası hizmete girecek. Gençlerimiz bizden ne istiyorsa biz ise onu yapıyoruz” dedi.

 GÜZEL BİR HİZMET OLDU

Halkın spor yapması için ihtiyaç duyulan tesisleri kente kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pek çok spor tesisiyle de sağlıklı yaşam için çalışmalarını sürdürüyor. 2004’ten itibaren gençliğe verdiği önemle isminde pek çok kez söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylere dönük sportif çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Amatör müsabakaların oynanacağı, 400 kişilik tribünüyle halka hizmet verecek stat 45X90 metre ebatlarında sentetik çimden oluşuyor. Gece karşılaşmalarının da oynanabileceği sahayı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız ve gençlerimiz hem sporunu yapsın, hem de streslerini burada atsın diye bu tesisi Mollafenari köyümüze kazandırdık. Güzel bir hizmet olduğuna inanıyorum. Daha çok tesislerle halkımızdan ve gençlerimizden gelen talepleri yerine getirmek için daha çok çalışacağız” açıklamasını yaptı.

 

Son Güncelleme: 02.11.2015 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38