banner28

Başkan, “Hayallerimizin ötesine geçtik”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genç Girişimciler Derneğini misafir etti.

Başkan, “Hayallerimizin ötesine geçtik”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genç Girişimciler Derneğini misafir etti.

20 Ağustos 2015 Perşembe 11:12
Başkan, “Hayallerimizin ötesine geçtik”
Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal Bozkurt ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuğu oldular. Genç girişimcilerle yakından ilgilenen ve iş hayatlarında cesaretli adımlar atabilmeleri konusunda telkinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğimiz 12 yıllık süreç içerisinde geriye baktığımızda kentimiz için kurduğumuzun hayallerin ötesine geçtiğimizi görüyoruz” dedi. Ziyarete Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de eşlik etti.
 “FİKİRLER STK’LARDA OLGUNLAŞACAK”
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genç Girişimciler Derneği’nin ziyaretinde, “ Hem mesleki tecrübe hem de bilgi aktaran Sivil Toplum Kuruluşları (STK), üyelerine ve topluma daha faydalı oluyorlar. Müşterek sorunlarınızı konuşarak, meslek ve iş noktasında ufkunuzu açacak dernek çalışmaları yapmalısınız. Artık, toplumun yapısı derneklerde, vakıflarda, odalarda ve diğer STK’larda şekillenecek. Burada fikirler olgunlaşacak. Toplumun kaynaşması da böyle olur. Birbirimizle sıcak ilişki kurmayı ve değer vermeyi STK’larda öğreneceğiz” diye konuştu.
 “YATIRIM VE DESTEK PROGRAMLARINI KAÇIRMAYIN”
Genç Girişimcilere özelliklere müteşebbis olunması noktasında telkinlerin yanı sıra, devlet teşviklerinin iyi takip edilmesi gereğini de ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “ARGE çalışmaları başta olmak üzere KOSGEB destekli programları takından takip edin. Ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmeleri çok iyi takip ederek, üyelerinizle paylaşın. İşlerinizde dürüst ve güçlü olun. Samimi bir şekilde çalışarak, yapabileceğiniz güçlü projeleri hayal edin” hatırlatmalarını yaptı.
“BU KENTİN İMKÂNLARINI PROJEYE DÖNÜŞTÜRDÜK”
 Gençlerle konuşmasında Başkan Karaosmanoğlu, “Bu şehir için hayaller kurduk ve hayallerimizin ötesine geçtik. Önümüzdeki süreçte yapacağımız diğer projelerle koyduğumuz hedeflere ulaşarak, kentimize hizmetimiz devam edecek. Geldiğimiz noktayı 15-20 sene öncesinden hayal dahi edemezlerdi. Allah o kadar iyi imkânlar verdi ki, bu kente bu ülkeye hizmet ederek elimizdeki bu imkânları iyi kullandık. 12 sene önce bu kentin halini ben yakından biliyorum. Gerçekten yaşanması zor bir kentti” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Genç Girişimciler yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’nu da bilgilendirdiler.

Son Güncelleme: 20.08.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38